Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Huden min har sett bedre ut. Skal jeg være ærlig så har den aldri sett verre ut.

Jeg har ikke sovet mer enn tre timer i strekk de fem seneste månedene. Og de to siste månedene jeg var gravid sov jeg ikke det engang. Sleng monsterhormonene jeg har i blodomløpet på grunn av amminga i potten også, så er det kanskje ikke så rart at huden ikke gløder om dagen.

Huden er gussen, ringene rundt øynene har aldri vært mørkere. Ja, det hjelper med sminke, men jo eldre man blir, jo mindre kler man masse foundation. Kim Kardashian-pakka med coutouring og vippe-extension ER finere på 20-åringer. For de av oss som har bikket førti er det finere om huden ser naturlig ut, og da helst naturlig fin. Og med fin mener jeg stram og glødende. Det motsatte av min hud.

unnamed-19
Her har jeg sminket meg, lenger ned i saken ser du hvordan huden min ser ut uten sminke.

Kollagenet i huden er det som gjør at huden holder seg elastisk og rynkefri. Jo eldre man blir, jo mer kollagen mister man. Det er derfor alle antirynkekremer inneholder kollagen. Oslo Skin Lab ønsker nå å ta vår daglige hudpleierutine til et nytt nivå. De mener vi får i oss langt større mengder kollagen, og at denne tas opp mye mer effektivt hvis man drikker det, og lar den tas opp i kroppen innenfra.

IMG_4798
Oslo Skin Lab lanserer derfor nå The Solution som er et kollagenpulver som kan blandes i valgfri mat eller drikke. The Solution Anti-wrinkle collagen inneholder hydrolysert kollagentype fra Verisol, og er det eneste kollagenet i Skandinavia med randomiserte dobbeltblindede studier med beviselig effekt på å redusere rynker og linjer.

unnamed-18
Så nå skal jeg teste kuren. Jeg skal drikke hver dag i åtte uker og se om det virkelig gir huden min mer glød og spenst. Jeg skal være nådeløst ærlig om resultatene, og Oslo Skin Lab føler seg trygge nok på kvaliteten på sitt eget produkt til at de er helt enige.

IMG_4803
Pulveret kommer i porsjonspakker så du slipper å dosere, og det er enkelt å helle en pose i drikken din hver dag. Pulveret smaker absolutt ingenting, så jeg blander det bare ut i vann.

unnamed-24
På onsdag scannet jeg huden på Oslo Hudpleieklinikk og i går drakk jeg min første dose med kollagenpulveret. Om åtte uker skal jeg scanne den igjen slik at vi kan se om det virkelig hjelper. Jeg kommer til å holde dere oppdatert her på bloggen om hvordan det går.

Hvis du vil være med å teste sammen med meg før du har sett før/etter-bildene av huden min kan du bestille en månedsforbruk av The Solution HER.

Kommentarer

4 thoughts on “Skin deep

  1. 1000 mg Vitamin C, 3 ganger daglig (ikke ascorbinsyre, men kalsiumascorbat) stimulerer collagendannelsen.

  2. Hei, Vanessa. Hva tenker du om den foreløpige effekten? Venter på første forsendelse, og håper selvsagt på fantastiske resultater umiddelbart. ;) Ha en fin dag!

    1. Jeg synes huden er blitt litt mer plumpet på en måte, men jeg skal ta det i en måned til og da skal jeg ta nytt hudscanninsbildet så jeg ser om det funker på rynkene også. Håper det funker for deg også. Klem Vanessa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *