Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg skal innrømme at jeg har vært dritnervøs helt siden jeg startet på rynkekuren for 8 uker siden. Greit nok at Oslo Skin Lab ville at jeg skulle teste å ta deres kollagenpulver, The Solution, i 2 måneder og skrive om det her på bloggen, men så fikk jeg for meg at vi faktisk skulle ettergå effekten av det. På ordentlig. Vi skulle hente inn en objektiv tredjepart, som kunne måle eventuelle forbedringer.

Det holdt ikke at jeg skrøyt, vi trengte bevis. Så jeg foreslo for Oslo Skin Lab at Oslo Hudklinikk skulle scanne huden min, og lage et foto hvor de markerte alle rynkene mine og målte hudkvalieten min. Sjokkerende nok sa de ja.Det syntes til og med det var en strålende idé.

Så dagen før jeg startet kuren, tok jeg turen til Oslo Hudpleieklinikk og tok dette bildet:
Her kan du lese mitt første innlegg da jeg startet å ta pulveret.

unnamed-23

Det var ikke et pent syn. Bildet var nedbrytende. Men så fort jeg hadde tatt bildet, og skrevet om alt sammen her på bloggen, begynte jeg å engste meg. Hva hadde jeg gjort? Sannsynligheten for at et pulver skulle gjøre konkrete og målbare fysiske forbedringer var, skal jeg være ærlig, små. Ja, jeg følte selv at jeg så en forbedring, men det var noe helt annet å få en fasit servert svart på hvitt.

Så jeg begynte å jukse litt. I tillegg til å ta pulveret hver morgen, prøvde jeg å bli flinkere til å rense huden. Jeg kuttet ned på godteri-inntaket på kveldene.

Tiltakene holdt i nøyaktig to dager, før jeg var rett tilbake til mitt vante jeg, med litt for avslappet forhold til både kosthold og hudpleierutiner. Ikke har jeg klart å snike inn noe mer søvn heller på de to siste månedene. Sønnen min krever melk hver tredje time og en hel natts søvn er fortsatt en våt og fjern drøm. Det eneste jeg har gjort annerledes på disse to månedene, er å ta en engangsdose med pulver i smoothien eller vannet hver morgen.

IMG_4803

Det er til og med en og annen dag jeg har glemt det.

IMG_4798

Så jeg var mildt sagt spent da jeg dro opp på mandag denne uken, for å ta et nytt hudscanningsbilde. Det tok litt tid før Ida, som er hudpleier, fikk lagt inn alt sammen for å sammenligne. Jeg stod og trippet ved siden av. Jeg så for meg at bloggen var dø, annonsørene i vill flukt, hvordan kunne jeg tvinge et selskap til å la seg avsløre på så tydelig vis?

En liten boks på dataskjermen indikerte at bildet var klart. Ida flyttet musepilen over der det stod OK, og klikket. BOOM. Plutselig fylte et nytt bilde hele skjermen:
unnamed-10

Herregud. For et syn.

På to måneder hadde jeg redusert rynkene med 33 prosent! Det var ikke tull at jeg hadde følt meg finere i huden, jeg hadde jo mista en hel haug med rynker. Det er derfor en glede å meddele at dette fungerte over all forventning.

Du kan bestille en måneds forbruk av kollagenpulveret til bare 174,50 kr (vanlig pris er 498 kr) hvis du klikker deg inn her. Du blander det ut med noe å drikke, og smaker ingenting.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *