Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg har aldri vært et turmenneske. Hverken alene eller sammen med andre. Hverken i parken eller fjellet. Hverken på søndag eller mandag, med eller uten kaffe.

Etter at jeg fikk Harley har jeg selvfølgelig vært nødt til å gå på tur. Minst en gang om dagen, for å få litt frisk luft.

Men noen barselgruppe blir det ikke på meg. Jeg har nemlig på mine mange turer med Harley observert barselgruppene. Vi har skult over på dem. Ofte er de tolv stykker. I tights. Som haster bortover i terrenget, med hver sin barnevogn – en hær av damer som skal ut på tur. Sammen – fordi de har fått barn samtidig. Kall meg gammeldags, men det skal mer til for meg å bli venn med noen enn som så. Jeg går heller alene. Eller alene og alene, jeg går jo med Harley. Vi klarer oss fint.

Dessuten har jeg Storytel.

unnamed-6

Storytel har revolusjonert min opplevelse av å gå tur. Men ikke bare det, Storytel har revolusjonert min opplevelse av å være alene. Storytel min nye venn. Som gjør at jeg gleder meg til hver eneste tur, hjelper meg med å sove om kveldene og holder meg med selskap på bussen og på vei til og fra møter og ærender. Selv handling går enklere med Storytel.

Så hva er Storytel? Det er det Spotify er for musikk, bare for bøker. Storytel er en strømmetjeneste for lydbøker. Appen inneholder over 50 000 lyd- og ebøker. For 199 kroner i måneden kan du høre så mange bøker du vil og det er ingen bindingstid.

Og det fantastiske er at du kan være kritisk: Starte den ene boka etter den andre, og avslutte dem etter bare noen minutter hvis du ikke liker dem.

unnamed-5

Men her det beste av alt: Som leser av bloggen får du en måned gratis. Bare klikk deg inn HER. Det betyr også at du strengt tatt kan melde deg opp på Storytel, fråtse i over 50 000 lydbøker i 30 dager gratis. Storytel er med andre ord ikke bare en venn, det er en sjenerøs venn.

IMG_4730
BIBLIOTEKET MITT. Jeg prøvde meg på Min kamp-serien til Knausgård da den kom, men ga opp ganske kjapt. Den var rett og slett… hva skal jeg si? Den var, hvis jeg skal være helt ærlig, for lang. Men siden han er en av våre viktigste og største forfattere, har jeg alltid hatt veldig lyst til å fullføre. Nå er jeg godt i gang, og er helt hekta.

IMG_4742
BARNEBØKER. Det var en glede å oppdage at de har mange bra barnebøker også. Spesielt Lucas favorittbokserie: Lasse-Majas Detektivbyrå og Frøken Detektiv, som jeg til nå har lest for henne. Jeg skal selvsagt fortsett å lese for henne, men i det siste så har jeg holdt på å sovne på andre siden så både Luca og jeg er godt fornøyd med denne løsningen for tiden.

IMG_4753
SENGELEKTYRE. Jeg har alltid måtte lese på sengen for å kunne sove. Så hver natt har jeg lest i en bok. Men det var før jeg fikk Harley. Han sover i senga med oss og han våkner av hver minste lyd. Skrur jeg på lyset er han våken i to timer. Så hjemme hos oss lister vi oss rundt for tiden og jeg kan i hvert fall drite langt i å lese på senga. Storytel er derfor helt perfekt, og hver eneste kveld gleder jeg meg til å legge med og gli inn i universet til bøkene mine.

På Storytel finnes det 50 000 bøker, både på norsk, engelsk og svensk. Som leser av denne bloggen får du en måned helt gratis hvis du logger inn HER.

Kommentarer

One thought on “You tell me

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *