Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

I en periode har jeg sett den ene kjendisen etter den andre drive å rulle seg over huden med et redskap fullt av små nåler.

Det har sett både rart og vondt ut. Og jeg hadde ikke sett noen grunn til å bruke tiden min på den slags, om det ikke var for at jeg har hørt rykter om at det er den beste metoden du finner for å fornye huden din.

Og etter et år med stress, mas og minimalt med søvn, er det å fornye huden noe som står høyt på ønskelista. Så nå skal jeg teste det selv. Produktet heter Skin Renewal, og produseres av Swiss Clinic. Både rolleren og serumet er utviklet i Sveits, og i følge produsenten har mange studier vist gode resultater for huden. Det skal jeg nå teste.

Først hver dag i 5 dager, deretter pause i 5 dager, og så nye fem dager med behandling. Og så skal resultatet være fantastisk.

Rolleren selges i en pakke med Rejuvenating Serum, som visstnok er essensielt for å oppnå det beste resultatet. Serumet kjøler ned huden etter behandlingen og gjenoppbygger huden. Behandlingen skal gi jevn hud med masse glød.

0,2 mm nål er den som er anbefalt de fleste, og den passer alle hudtyper. Men om man har grovere hud med eksempelvis mye rynker og acnearr, kan man teste 0,5 mm. Les mer her.

Leserene av bloggen får mulighet til å teste med meg, og får et eksklusivt tilbud hvor alle som kjøper Skin Renewal (eller andre kjøp på over 1000 kroner), får de med en Eye Cream fra Swiss Clinic helt uten kostnad, til en verdi av 450 kroner.


PS. For å rengjøre rolleren anbefales det på det varmeste at man bruker antibakterielle Sanitizing Spray, slik at rolleren alltid er ren før bruk. Den følger ikke med i dette settet. Den kan kjøpes separat her.

Jeg gleder meg til å se resultatet, og er veldig spent. Jeg kommer til å oppdatere her om noen uker om hvordan det går, men om dere ønsker kan dere være med å teste allerede nå. HER kan dere bestille rolleren og Skin Renewal-serumet og dere får 20 prosent avslag om dere bruker rabattkoden VANESSA20PROSENT.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *