Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Airwrapen til Dyson redder alle dårlige hårdager. Siden den har intelligent varmekontroll er den skånsom mot det tørre håret mitt slik at jeg kan bruke den hver dag.

Du får alt i ett med dette stylingverktøyet og ved å skifte tilbehør klarer jeg kjapt og enkelt å style alle mine favorittfrisyrer:

HVERDAGSLOOKEN
Selv om jeg ikke skal noe spesielt er håret mitt såpass brusete etter jeg har vasket det at jeg liker å gå over med den ene børsten som gjør håret glatt og blankt på 1-2-3.

KRØLLEBØLLE
Airwrapen har gjort meg glad i krølller igjen. Ved hjelp Coanda-effekten, tiltrekker Airwrapen seg håret automatisk og surrer seg rundt tanga uten at du må gjøre noe. Derfor er det superenkelt å få like fine krøller bak som foran. Den lager blanke korketrekkere som du enten kan gre ut for en mer penslig frisyre eller bare riste det løst som jeg har gjort her for en mer avslappa look:

I Limited Copper Edition følger det med flere ulike munnstykker, deriblant en pre styling-hårtørker. Du får best resultat om du først føner håret 80 prosent tørt før du starter å style det med de forskjellige verktøyene. I tillegg til den fine skinnbagen i kobber følger det med et svart fløyeletui som du kan ha på reise eller på baderomshylla.

FESTFRISYREN
For at håret mitt skal holde seg pent gjennom en hel kveld er det best å samle det litt slik at frisyren sitter der den skal. Da bruker jeg rundbørsten som enkelt gir meg blanke bølger i håret slik at det er enkelt å forme boben min til den 40-tallsstilen jeg er så glad i:

ALT I ETT
Uansett hvilken hårtype og lengde du har så kan du få til de fleste frisyrer med Airwrapen. Dette er en genial hårstyler for deg som ikke trodde du var flink med hår. HER kan du kjøpe den eller sende linken til en som ikke vet hva han skal gi deg til jul.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *