Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Lesere av denne bloggen har muligens fått med seg at jeg sverger til kollagenpulveret The Solution. Etter å ha testet det i to måneder ble hudkvaliteten i ansiktet mitt mye finere, noe som nå gjør at jeg tar det hver dag.


Pulveret smaker ingenting så det kan blandes ut i smoothien eller i et glass vann.

Spesielt smilerynkene rundt øynene ble mindre dype. Faktisk 33 prosent bedre, i følge scannen jeg fikk tatt. Og selv om smilerynker ikke er det verste man kan ha, viste i det minste scannen at det funket.

Oslo Skin Lab kan også fremlegge studier som viser at The Solution minsker graden av appelsinhud og hjelper å forebygge aldring av huden på hele kroppen. Jeg bryr meg ikke så mye om appelsinhud, men jeg synes likevel det er fint at det funker på hele huden min og ikke bare i ansiktet.


Når vårsola titter frem er jeg ikke sen med å iføre meg korte skjørt og dype utringninger. Det gjør at brystet mitt er det stedet på kroppen som får mest sol. Men på tross av at jeg vet at sol er den ytre faktoren som gir mest rynker, har jeg en tendens til å glemme å smøre inn brystet. Selv om det er det siste stedet jeg ønsker å få rynker.

Så jeg skal drikke The Solution til jeg er ei gammel krok. For såpass godt kjenner jeg meg selv. Den 70 år gamle utgaven av meg vil også være glad i å by på litt kløft. Så før vårsola viser seg, start med å teste The Solution HER. Med rabattkoden VANESSA får du 65% avslag på en måneds forbruk som kommer rett i postkassen din.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *