Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
SøndagPersonlig

Del artikkelen:

SOM jeg har gledet meg til å vise dere denne kolleksjonen. Jeg har, som kanskje noen av dere vet, designet en kleskolleksjon sammen med byMagMalou.

Jeg har fått lov til å lage alle drømmeplaggene mine. De plaggene jeg alltid leter etter en bedre versjon av. For jeg har aldri funnet den svarte kåpen som sitter helt perfekt, og som har de rette slagene med det rette vintagepreget som jeg liker så godt.

Tanken bak kolleksjonen er et ønske om å lage klassiske plagg som du kan ha glede av i mange år. Derfor har vi også valgt gode kvaliteter som ren ull, silke og skinn.

Jeg håper du liker kolleksjonen og forhåpentligvis finner et nytt favorittplagg til garderoben din. Mitt er den hvite fuskepelsen. For den funker til hverdag med joggesko, jeans og hettegenser, men den er også eksklusiv nok til at den den kan bli med på fest. Klærne kommer kun til å være til salgs på magmalou.com og i butikken deres som ligger i Skovveien 8 på Frogner.


Hug Me Coat i 100% ull, 3.999 kr.


Pretty Fake Jacket, 3.099 kr.


Pretty Fake Jacket,  3.099 kr.


Den samme blusen kommer også i svart og er perfekt over skinnbuksen for man kan også ha den utenpå buksen slik at den dekker stumpen.


Catty Suit , 2.799 kr.


Harley Jacket i tykt og mykt skinn, 6.999 kr. Forty Dress, 2.499 kr.


Klikk deg inn på nettbutikken til Magmalou å se hele kolleksjonen der.

 

*Reklame for egen kolleksjon.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *