Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Diverse

Del artikkelen:

Livet begynner som kjent når man er førti. Men det gjør også et liv med hengehud, hengetits, revmatisme og tendensen til å fortelle den samme historien til det samme mennesket tre til fire ganger.

I dag har jeg den tvilsomme æren av å fylle førti. Planen er å omfavne det for alt det er verdt. Her er fem nye forandringer jeg umiddelbart skal akseptere i livet mitt:

1. Nye ord. Et nytt ord sniker seg inn i vokabularet til folk rundt deg når de skal komplimentere deg. Det er nemlig i ingen tidligere tiår man blir kalt «flott».

2. Nytt volum. Ingen skriker, ler eller hviner høyere enn damer som har bikket førti. Før snudde man seg og så stygt på damegjengene over førti på restaurantene. Nå er det oss folk ser stygt på når vi ler.

3. Nye tisseregler. Du må alltid finne et offentlig klosett når du er på byn. Ingen vil se en på over førti urinere på åpen gate.

4. Nye farger. Du slutter å be frisøren om at stripene skal være litt grålige, i et desperat ønske om å få en trendy sveis. Herfra og ut vil frisøren stripe håret ditt grått uten å spørre, i et desperat forsøk på å «skjule» de naturlige grånyansene.

5. Nye sjarmgrenser. Folk synes ikke lenger du er sjarmerende når du helt drita prøver å danse de siste movesa til Beyonce på bardisken.

Vel, vel. Er jo ikke så ille den lista der. Det her skal jeg klare.

Foto: Julie Pike

Kommentarer

4 thoughts on “This is 40

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *