Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Faste lesere av bloggen har muligens fått med seg at jeg for et år siden testet kollagenpulveret The Solution. I innlegget Kampen mot rynkene kan du lese og se resultatet etter to måneders behandling. Men siden jeg var så fornøyd, fortsatte jeg å ta pulveret hver morgen, på tross av at jeg ikke lenger samarbeidet med dem.

Kollagenpulver er det nye store i både Japan og USA. For meg var det mest imponerende med behandlingen hvordan resultatene tydelig vistes da jeg tok en uavhengig hudscanning før og etter to måneders bruk. Så da Oslo Skin Lab, som står bak The Solution, ringte og spurte om jeg kunne tenke meg å bli deres faste ambassadør, var svaret enkelt. The Solution er allerede en fast del av morgenritualet og et produkt jeg vil anbefale til både bestevenner og lesere.


Pulveret er helt smakløst, så det er enkelt å ta og du kan ha det i smoothien eller yogurten din til frokost. Men siden jeg sliter litt med å få i meg nok vann per dag blander jeg det bare i et stort glass vann, så har jeg slått to fluer i én smekk.

Kollagenet i huden er det som gjør at huden holder seg elastisk og rynkefri. Jo eldre man blir, dess mer kollagen mister man, som er grunnen til at så mange antirynkekremer inneholder det. Oslo Skin Lab ønsker nå å ta vår daglige hudpleierutine til et nytt nivå. De mener kroppen tar til seg langt større mengder kollagen gjennom å drikke.

Hvis du vil teste det kan du bestille det HER med en rabatt på 65% og få vidunderpulveret rett i postkassa.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *