Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Hvis det er én ting jeg tok lang tid på å lære så var det hvor skadelig solen er for huden. Jeg er ganske sikker på at jeg hadde unngått minst halvparten av rynkene og pigmentflekkene mine om jeg ikke hadde smurt meg med kokosolje i Syden, og alpefett når jeg stod på ski, som ung. Jeg har alltid elsket å være brun, og nå betaler jeg prisen.

Men denne sommeren hadde jeg bestemt meg. Ikke én pigmentflekk til skulle i dette trynet. Jeg hadde til og med brukt vinteren på å gå jevnlig til min faste hudpleier, som er ekspert på pigmentbekjempelse. Jeg hadde blitt peela og flasset som en idiot en gang i måneden. Kun for å få en jevn og fin hud. Jeg hadde hatt kollagenpulveret til Oslo Skin Lab hver eneste morgen i smoothien. Jeg la meg ikke en eneste kveld uten å ta av sminken. Jeg var besatt av jevn og fin hud. Og jeg fikk det.


Eller jeg fikk finere hud enn jeg hadde hatt på lenge. Pigmentflekken over brynet og antydning til bart var der fortsatt, men jeg var strålende fornøyd med huden i våres.

Så denne sommeren skulle jeg smøre meg hver eneste dag med faktor 50, jeg skulle sitte i skyggen på stranda, jeg kjøpte en stor svart stråhatt som Alexis fra Dynastiet ville drept for, og jeg skulle ta kollagenpulveret The Solution med på ferie.

Jeg klarte selvsagt ingen av delene, og den hatten så jeg helt latterlig ut i. Litt skyltes latskap, men mest av alt så var jeg hypp på å bli brun. Som vanlig.


MED HATT OG BART:Hatten forble på rom 18 på hotel La Baie Dorée i Cap de Antibes.

Men nå, når høsten sniker seg på, angrer jeg selvsagt ræva av meg for at jeg ikke var litt flinkere til å passe på huden. Så nå er det på an igjen med prosjekt fin hud.

Timer er booket hos hudpleier, jeg skal drikke masse vann, rense huden morgen og kveld, og ikke minst: jeg skal ta The Solution for å holde kollagenet oppe, som er den viktigste tingen for å bekjempe rynker. Det har funka for meg før. Så får vi se da. Om huden blir jevn og fin igjen snart. Det er i hvert fall litt lettere nå når ikke sola skinner like intenst.


Fast veskeinventar fra nå.

Hvis du også har gått på en solsmell og vil gjøre en innsats for å få finere hud, kan The Solution være en god start. HER kan du få et supert tilbud på en startpakke som du får rett i postkassa på hele 65 prosent. Bare husk å taste inn rabattkode VANESSA.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *