Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg har naturlig krøllete og fint hår. Når jeg skriver fint, mener jeg tynt. Det er også fra naturens side ganske tørt. Ikke at det stoppa meg i å la en rettetang brenne det flatt store deler av nittitallet. Til slutt skjønte jeg at jeg kom til å svi av meg hele pæra om jeg fortsatte med den tanga. Så jeg lærte meg å omfavne krøllene mine. Eller det er en overdrivelse. Jeg satte det opp i en dult var det jeg gjorde.

Men de siste åra har jeg blitt litt bedre med hårføneren og funnet «min» frisyre. Jeg er egentlig godt fornøyd med den, men det er den samme sideskillen og alle krøllen min samles nederst i en krøll på en måte. Så frisyren min er litt tekkelig og søt. Det er kun når jeg har vært hos frisøren og hun har brukt rettetang på meg at jeg føler jeg får en litt kulere sveis. Sånn som hun designeren, Anine Bing, har. Og jeg vet hun bruker rettetang for å få den strukturen slik at frisyren ikke blir så søt. Men jeg har prøvd mange ganger å lage den samme fallen med min gamle rettetang, men det har aldri funka. Blir like spikerrett som jeg hadde på nittitallet hver gang.


Men nå har jeg fått en helt ny tang fra BaByliss som har avrunda kanter som gjør det lettere å lage bølger i håret samtidig som jeg retter det. Digital Sensor Straightener, som den heter, har i tillegg et innebygd sensor system som gjør at den beskytter håret ditt mot for høy varme slik at det ikke blir tørt og slitt.


Jeg bruker likevel en stylingkrem som beskytter mot varme før jeg setter i gang.


Mitt blir blankt, fint og rett med akkurat den lille fallen og strukturen som jeg alltid har hatt lyst på. Om du vil se hvordan jeg gjør det har jeg lagt ut en tutorial på Storyen min på Instagram som du kan sjekke ut HER.

At rettetanga skulle få innpass i livet mitt igjen hadde jeg aldri trodd, men den har gitt meg en ny favorittfrisyre som holder i flere dager. Om du har lyst å teste den ut kan du kjøpe den HER.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *