Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg har nå tatt Oslo Skin Labs kollagenpulver The Solution i en måned. Hver morgen har jeg helt en liten porsjonspose med pulver i morgensmoothien min. Det er det enkleste en litt sliten småbarnsmor kan gjøre for å få finere hud.

Jeg skal innrømme at jeg var litt nervøs da jeg startet. Jeg var redd for at det ikke skulle funke. Så den første uka var jeg ekstra nøye med å rense huden, og smurte på all slags serum jeg hadde liggende. Jeg begynte også å lage meg en smoothie til frokost som jeg blandet kollagenpulveret i. Noen ekstra vitaminer ville sikkert også være med på å gjøre huden min finere. Jeg prøvde til og med å roe ned på godteriinntaket. Prosjekt fin hud var herved i gang.

IMG_4932

Men alle rensingene og de andre tiltak jeg dro igang, var som samtlige andre forsetter jeg prøver meg på: jeg holdt ut i nøyaktig to dager, før jeg gikk tilbake til å leve mitt vante liv.

Når man har en liten baby i hus er det dessuten umulig å få den søvnen man trenger for å få fin hud. Søvnmangelen gjør igjen at man faktisk må trøkke i seg en del sjokolade og kaffe for å holde seg oppreist i løpet av dagen. Og når jeg til slutt sovner i joggebuksa med en liten gutt klistra til puppen, er hudpleierutinene jeg burde ha gjort langt, langt unna mine tanker.

unnamed-3
Huden min føles litt strammere etter en måned med The Solution-pulver i smoothien hver morgen.

Men pulveret har jeg tatt. Hver eneste morgen. Selv nybakte mødre som ikke har sovet en full natt på et halvt år har tid til å ta et pulver hver dag. Og jeg har fortsatt med smoothien til frokost som jeg blander det i, så jeg føler jeg har en sunn start på dagen i det minste.

Det er nok vanskelig å se om huden min har blitt finere, sånn med det blotte øyet, per i dag. Men jeg føler faktisk at den har blitt litt mer plumpet opp, og har fått litt mer spenst. Men det kan selvsagt være placebo-effekt iblant hallusinasjonene på grunn av søvnmangelen. Men jeg skal ta det i en måned til og da skal jeg ta et nytt hudscanninsbildet, som jeg skal sette ved siden av det jeg allerede har tatt:

unnamed-241
HUDSCANNING: Jeg er spent på om vi kan se forbedring i huden etter bare to måneder med The Solution.

Her litt info fra Oslo Skinlab om kollagen:

Kollagen er et protein som finnes naturlig i kroppen og er den desidert viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å beholde en spenstig hud. En ung hud kan inneholde opptil 80% kollagen. I 30-årene begynner mengden kollagen i huden å synke med ca 1-2 prosent i året – det er hovedårsaken til at huden mister sin motstandskraft for negative påvirkninger slik som sol, forurensning, kosthold, røyking etc. Dermed utvikles fine linjer og rynker.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen anbefales for å redusere, samt forebygge hudens aldringstegn:

– Mindre synlige rynker
– Mer spenstig / elastisk hud
– Reduserer graden av cellulitter
– Forbedrer hudens tekstur betydelig

Jeg skal ta det hver morgen i en måned til og kommer til å skrive om resultatet her på bloggen. Hvis du har lyst til å teste sammen med meg kan du bestille en måneds forbruk HER til 498 kr.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *