Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
TirsdagSkjønnhetstips

Del artikkelen:

Jeg elsker Makeup-sticks. De er hygieniske, lette å påføre og holder lenge. Det hadde vært deilig å kun hatt stifter i makeup-pungen, aldri mer gris og mye lettere å sminke seg med om man er på farten. Men finnes der stifter til alt? Og er de like gode som annen sminke? Ja, om ikke bedre. Her er mine favorittsticks:

 

Skjermbilde 2016-05-31 kl. 09.15.07
HUDEN: Foundation stifter kan ofte bli for dekkende, men nå har Tom Ford laget, Traceless Stick Foundation, som dekker samtidig som den ser naturlig ut på huden.

 

s1344415-main-zoom
UNDER ØYNENE: Denne dekkstiften fra Nars dekker mørke ringer, men inneholder nok fukt slik at den ikke legger seg i de små smilerynkene.

 

Skjermbilde 2016-05-31 kl. 09.15.58
HIGHTLIGTER: Nars lager fantastiske stifter og denne highlighteren, The Multiple Luxor, kan du bruke på kinnbeina,øynene og leppene. Og den varer evig. Jeg har hatt min i fem år og den er fortsatt den beste highlighteren jeg har prøvd.

 

les-beiges-healthy-glow-sheer-colour-stick-blush-n21-8g.3145891869217
ROUGE: På sommeren bør alle bytte ut pudderrougen med en i krem. Huden blir mye mer glødende og naturlig med en kremrouge. Denne fra Chanel og heter Les Beiges, Healthy Glow Sheer Colour Stick i fargen nummer 21.

 

rouge-coco-baume-hydrating-conditioning-lip-balm-3g.3145891719000
LEPPEPOMADE: Jeg liker egentlig best leppepomaden Kiss Mix fra Eve Lom, men dette er uten tvil den beste leppepomaden jeg har testet i stiftform. Gir masse fukt og har digg duft. Chanel Rouge Coco Baume
Hydrating conditioning lip balm
.

 

T14X_SMITTEN_OS_A
LEPPENE: Leppestift som gir masse fukt og sitter lenge. Lip Color Shine fra Tom Ford er i fargen Smitten og etter mitt syn den perfekte ferskenfargen til leppene.

 

stylo-eyeshadow-fresh-effect-eyeshadow-147-caroube-14g.3145891861471
ØYNENE: Kremøynenskygge gir en mer moderne og kul look enn vanlig pudderøyenskygge, men de er ofte for bløte og legger seg lett i de fine linjene på øyelokket etter kort tid. Men den nyeste fra Chanel, Stylo Eyeshadow
Fresh Effect Eyeshadow
, holder seg på plass like lenge som en i pudder. Jeg har kun testet den lyse i Beige Doré, men jeg har veldig lyst å bytte ut min vanlige brune skygge med denne i fargen Caroube.

Åpningsfoto: Chanel

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *