Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
TirsdagSkjønnhetstips

Del artikkelen:

Det er i vinden å gå uten sminke om dagen. I Det Nye sitt neste nummer er alle sminkefrie. Jeg synes det er flott at de hyller naturlig skjønnhet. Jeg hyller også naturlig skjønnhet de fleste dagene i uka.

Eller. Hyller og hyller. Det handler vel først og fremst om at jeg er lat.

For skal jeg være helt ærlig skulle jeg ønske jeg orket å stå opp tidligere hver eneste morgen, nettopp fordi jeg da hadde rukket å sminke meg. Jeg føler meg nemlig mye bedre med sminke, enn uten. Det er selvfølgelig synd, men det er sant. Sminken gjør at jeg får roet ned de tunge øyelokkene mine, får gjort den gussne huden min litt friskere og får dempet de mørke ringene jeg har under øynene.

Samtidig er det vakreste jeg vet naturlige jenter uten et snev av sminke. Det er bare det at de jentene jeg ser og tenker det om som regel er en god del år yngre enn meg.

Jeg lever helt fint med både tunge øyelokk og mørke ringer under øynene, men jeg føler meg enda bedre hvis jeg kan skjule dem. Derfor har jeg prøvd å perfeksjonere en mellomting: hvordan man ser mest mulig naturlig ut – MED sminke.

_DSF9486-2
SMINKEFRI: Helt uten noe.

Her er min oppskrift:

1. Legg en fuktighetsgivende foundation. Jeg liker å blande Armani Luminous Silk Foundation med Armani Fluid Sheer som har litt shimmer i seg. Bruk en lett concealer. Jeg sverger til Light Fantastic Cellular Concealing Brightening Eye Treatment fra La Prairie. Bruk fingrene istedet for svamp for å få et mest naturlig utseende som mulig. På grunn av varmen i fingrene blender kremen bedre inn i ansiktet.

2.Børst på et lett lag av Wonder Powder fra Makeup Store. Det er et transperant pudder og gir en fin glød og demper blankheter uten at du ser for pudret ut. Legg det under kjevepartiet og under kinnbenet for å få kontur i ansiktet. Legg deretter en frisker rouge i eplekinnene. Jeg liker best Orgasm fra Nars.

naturlig skjønnhet.002

3. Så legger jeg en lys øyenskygge, med en myk og litt stor kost, oppå øyelokket. Deretter bruker jeg en lys bruntone til å markere globallinjen. Her er det best å bruke en litt mindre pensel for å være mer presis. Mac har mange gode pensler. Soft ut den brune øyenskyggen med den litt større penselen som du brukte til å legge den lyse skyggen.

naturlig skjønnhet.003

4. Legg en kajal helt inntil den øvre vippekanten. Prøv å få den innimellom vippene. Soft over med en liten pensel. Avslutt øyesminken med en naturlig maskara. Jeg synes Sensai 38’C fra Kanebo gir naturlige vipper. Dessuten holder den hele dagen uten at du blir grå rundt øynene.

_DSF9518

4.Bruk en leppestift eller lippgloss som gir masse fukt. Den som passer best til mine lepper er Laura Mercier Lip Glace i fargen Beige Bare, 235 kr. Men de har også mange fine rosatoner for en litt friskere look.

_DSF9530

Kommentarer

10 thoughts on “Sminkefri?

 1. Jeg digger denne bloggen, gratulerer! Den er morsom og litt personlig uten å være for personlig, og du har en fantastisk kul stil! Og bra at den ikke handler om mat og trening (iallefall ikke tilsynelatende ennå) Jeg likte også innlegget om barn og skilsmisse, noe mange i den situasjonen kjenner seg igjen i.
  Hilsen Kristine Jakobsen

  1. Hei Kristine,
   Tusen takk! Det ble jeg skikkelig glad for å høre. den er treningsfri enda, men hvis jeg skulle være så heldig å bli bitt av treningsbasillen kan det være det blir noe av det også. Enn så lenge så er det ikke fare for det;-)

   Ha en strålende dag!

   Vanessa

 2. Naturlig…men,
  her er det vel både litt botox i sinna-rynka og litt restalyn i overleppa….?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *