Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg har bleket tennene mine én gang før. Det var hos en tannlege som kjørte en dobbel skinne i kjeften på meg, så jeg lignet Hannibal Lecter. Behandlingen som fulgte fikk meg til å føle meg som en av ofrene hans. For makan til ising har jeg aldri kjent. Ja, tennene ble hvitere, men den isingen som fortsatte i mange uker etterpå har skremt meg bort fra alt som har med tannbleking å gjøre. Mine sensitive tenner fikk heller gulne naturlig.

Men etter et år med graviditet og småbarnstilværelse, har jeg bestemt meg for å gi meg selv en real vårrengjøring. Jeg har nettopp tatt etterveksten, bestilt første manikyr- og pedikyrtime på over et år, gått på colagenpulver-kur, piercet øret som jeg har hatt lyst til i flere år, og nå skulle tennene til pers.

Swiss Clinic lovte at det ikke skulle være noen form for ising, verken under behandlingen eller etter. Whitening System fra Swiss Clinic er utviklet av hollandske tannleger. De hevder behandlingen er like bra som de du får hos tannleger, bare at du kan gjøre denne hjemme til brøkdelen av prisen.

Siden jeg har planer om å få meg hvitt glis til våren, var jeg ikke vond å be. Slik fungerer det:

Først varmer du opp skinnen i et glass varmt vann, slik at den kan forme seg etter tennene dine. Deretter sprøytet du middelet i rennene og setter de på plass i munnen.
IMG_4273
Siden jeg er litt redd for å få litt for hvite tenner, hadde jeg den i kun i 30 minutter, mens jeg laget frokost til familien. Det iset ingenting, de eneste plagene jeg hadde var at jeg ikke kunne prate.

Det så ikke ut til å plage noen av de andre hjemme hos oss. Etter noen minutter kom det fra Luca: «Sykt stille og fredelig her nå.»

IMG_3611
Før jeg startet med blekingen målte jeg gulheten på tennene. Jeg havnet på en brukbar 11. Målet mitt var ikke å få hvitere tenner enn det jeg har fra naturens side, jeg ville bare ha bort misfarginger og gulhet jeg har dratt på meg de siste 10 åra. Så jeg tok bare 2 sprøyter og jeg rykket frem tre hakk til plass nr 8 på fargeskjemaet. Det er selvfølgelig fullt mulig å få hvitere tenner enn dem du er født med, men da bør du minimum ta tre behandlinger, hvor du lar de var i mellom 40 og 60 minutter.

unnamed-22
Etter kun to behandlinger var jeg superfornøyd. Anbefales på det varmeste.

Hvis du vil gå sommeren i møte med et hvitt smil du også, kan du klikke deg inn her. Bruk rabattkoden VANESSA200 så får 200 kroner avslag på Whitening System og da betaler du bare 480 kroner for hele pakken.

Foto: Christian Bakstad

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *