Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg er ganske lat. Det er svært lite jeg orker å gjøre for å holde meg i form. Jeg er også dårlig til å ta vitaminer, spise grønnsaker, få i meg nok vann, ta av sminken når jeg legger meg, og alt annet man vet man burde ha gjort for å være sunn og sprek. Men det er én ting jeg klarer å gjøre hver dag. Det er å ta The Solution. Av og til i smoothien, av og til bare i et glass vann, eller i hva som helst, egentlig. Oslo Skinlabs kollagenpluver smaker ingenting, så det passer perfekt for en som kastet opp da hun fikk servert en grønn hveteshot på en juicebar. Porsjonspakkene gjør det også enkelt å ha med i veska eller på ferie.

Jeg elsker også å bli brun på sommeren, men ingenting gjør huden min styggere enn sol. Jeg har mer enn nok pigmentflekker og solskader etter hardcore soling fra da jeg var ungdom. De ultrafiolette strålene er også med på å akselerere tapet at det naturlige kollagenet i kroppen, som igjen gjør at du får mere rynker.

I følge Oslo Skin lab har de solide studier som viser at The Solution gjør huden strammere og mer elastisk. Jeg har brukt det i litt over et år og er superfornøyd. Og det er alt jeg orker å gjøre for å få kroppen bikiniklar. Sånn er det når man er en latsabb.

Hvis du har lyst til å teste The Solution kan du klikke inn HER og bruke rabattkoden vanessa, så får du 65 prosent avslag på en måneds forbruk. Det kommer rett i postkassa di.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *