Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Nå har jeg testet rolleren fra Swiss Clinic. Produktet heter Skin Renewal, og produseres av Swiss Clinic. Både rolleren og serumet er utviklet i Sveits. Jeg var litt nervøs i forkant for å rulle over den sarte huden min med en roller full av små nåler, men merket etter første gang at huden min ikke ble irritert. Jeg rullet med lett hånd, sikkert litt for lett første kvelden, for jeg kan reagere fort på litt røffe behandlinger.

Første dagen gjorde jeg det som nevnt på kvelden, men jeg følte den satte i gang blodsirkulasjonen i ansiktet og derfor rullet jeg heller de neste fire dagene på morgenen. Skin Rejuvenating-serumet føles beroligende og gir masse fukt. Det trakk godt inn i huden etter å ha brukt rolleren. Etter fem dager med roller tok jeg pause i fem dager, og selv om huden min har godt av den pausen savnet jeg å vekke huden til liv hver morgen. Så rullet jeg videre i fem dager til.


Jeg er ikke kvitt pigmentflekkene mine i kinna, men huden min føles mer spenstig enn før og jeg føler den har fått litt ny glød. Jeg vil anbefale å teste om du føler huden din er litt gusten og slapp.


Klikk deg inn HER så får du 20 prosent avslag på rolleren og Skin Renewal-serumet om du bruker rabattkoden VANESSA20PROSENT.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *