Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg elsker ting som funker og som jeg kan se resultater av kjapt. De fleste slike hudpleiebehandlinger har jeg fått hos hudpleieren min. Men det er en liten luring som gir synbare resultater: Nemlig Skin Rolleren fra Swiss Clinic. Microneedling på høyt nivå OG du kan gjøre det hjemme! For deg som ikke vet hva microneedling er, la meg gi deg en liten innføring.

De utskiftbare nålhodene til Skin Roller består av sølvbelagte mikronåler i japansk kirurgisk stål. Når nålene rulles over huden simuleres en skade i huden. Dette sørger for at kroppens naturlige helingsprosess starter, hudens produksjon av kollagen og elastin stimuleres og nye friske hudceller dannes.

Når du drar dermarolleren over huden i forskjellige retninger stimulerer den tilvekst av nytt bindevev og nye hudceller, og det retter igjen ut ujevnheter og gir deg en friskere hud.

Det er bra i seg selv, men den gjør også at huden din er 300 % mer mottakelig for opptak av serum og aktive ingredienser i hudpleieproduktene du allerede bruker.


For best mulig resultat kan du bruke den fem dager i strekk med like langt opphold, slik at huden rekker å hvile og hente seg inn igjen. Når huden har hentet seg inn igjen kan du fortsette med en ny behandlingssyklus. Etter to måneder skal du ha oppnådd maksimalt resultat, og om du skal i gang med ny runde ville jeg ventet litt og kjørt på med nytt nålehodet. Derfor er det så fint at den nye Skin Roller 3 in 1 har tre hoder.

Den med kortest nåler er super å bruke hvis du er nybegynner. Den er såpass skånsom at jeg bruker den rundt øynene også. Har du litt tynn og sensitiv hud, hold deg til denne i hele ansiktet. Så kan du se resultatet og heller spare den litt grovere til neste runde om du føler huden din er tykk nok.

Jeg har ganske sensitiv hud, så jeg bruker kun rollerhodet med 0,5 mm i pannen hvor jeg har ganske robust hud og over leppa hvor jeg har en lei tendens til å sole på meg pigmentbart à la Hitler.

Før du tar rulla fatt er det viktig at du renser huden godt. Etter du har rullet ferdig ansiktet vil jeg anbefale Swiss Clinic sitt Face Serum som inneholder fem hyaluronsyrer og fem peptidkomplekser som gir huden glans og spenst.

Da merker du resultat etter første behandling.

Det er viktig at du holder nålehodet rent så invester i Beauty Accessory Cleaning Spray som er antibakteriell og utviklet for å desinfisere Skin Rolleren.

Hvis du har lyst til å teste kan du bestille Skin Roller 3 in 1 HER eller om du ønsker pakketilbudet med både ruller og serum kan du klikke deg inn HER. Du får 20% rabatt på begge ut April hvis du bruker koden VANESSA20.

Lykke til med rullinga og håper du blir like fornøyd som meg.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *