Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg har noen favorittsteder – også har jeg noen favorittdrømmesteder. Og intet sted i verden er et bedre geografisk utgangspunkt for dagdrømmene dine, enn Lake Como. Det grønne og stille vannet, de vakre stenbygningene, de frodige fjellsidene og de gammeldagse båtene, og vinden som blåser deg gjennom håret mens du helt tilfeldig møter George Clooney nede ved vannkanten, og han smiler til deg og det er som et lyn slår ned i kroppen din og du blir helt flau og fnisete og George inviterer deg opp til sommerslottet sitt og før du vet ordet av det er intrigene igang, for Amal blir sjalu og du befinner deg plutselig midt i et kjærlighetsdrama, men George kan ikke noe for det, han er faktsisk så forelska i deg og… Ja, du skjønner greia.

IMG_2340

Den nye forfatterkometen Erica James har for lengst skjønt det magiske med Lake Como. Briten sammenlignes med stjerneforfatteren Jojo Moyes – og det med god grunn. Alt i et øyeblikk er en medrivende og romantisk roman, om Floriana Day – en slags sjarmerende Bridget Jones-aktig karakter – som drar til Comosjøen for å delta i bryllupet til sin store kjærlighet.

En bilulykke fører henne sammen med to ukjente mennesker, som på hver sin måte skal snu opp ned på livet hennes.

IMG_2377

Jeg tok med meg boka på årets første strandvisitt nå i helgen, og har ikke klart å legge den fra meg. En vakker, morsom og rørende historie som lar dagdrømmeren i meg få fråtse i vanskelig kjærlighet og vakre omgivelser.

Den perfekte sommerboka kan du kjøpe her for 262 kr.

IMG_2276-2

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *