Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
TirsdagSkjønnhetstips

Del artikkelen:

Jeg har alltid vært misunnelig på de jentene som tør å gå med rød leppestift. Det er noe dekadent over en dame som går med knallrøde lepper. Jeg føler at de gir litt faen i hva folk synes. Litt sånn: Ja, jeg er såpass heit at jeg bare smeller på meg en knallrød leppestift.

Jeg har alltid feiget ut med naturlige toner på leppene, sånne som såvidt synes. Men her om dagen var jeg på Gevir, hvor jeg alltid klipper meg. Og Elisabeth, min faste frisør, fortalte at Oribe har kommet med en liten og eksklusiv makeup-linje. En liten sminkekollekjson med det de mener alle jenter trenger i sminkepungen; Den perfekte beige leppestiften og neglelakken, den dype lillatonen til både lepper og negler, og selvsagt også den perfekte røde neglelakken og leppestiften.


Oribes nye makeuplinje er liten og eksklusiv og selges på alle Gevirs frisørsalonger.

Og siden hun tvang meg til å teste den, ble den med meg hjem. For det var den perfekte rød. Ikke for orange og ikke med for mye blått i.

Jeg var ikke så aller verst i den, så den fikk bli med meg i kofferten da jeg var på jobb med venninna mi, Pia, i sommer. Og da vi siste dagen skulle feire at vi var ferdige med å skyte kampanjen til klesmerket hennes på Eden Roc, gikk jeg all in. Den ene leppestiften hadde inspirert meg såpass at jeg gikk for rød kjole, røde negler og rød munn.

*Spons

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *