Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
TorsdagReise

Del artikkelen:

FullSizeRender

Farmen ligger rett utenfor Jerez de la Frontera i Andalusia. Min hestegale venn Magnus S. Rønningen kjøpte to hester og flyttet hit for noen år siden for å leve ut barndomsdrømmen. På morgenene fikk vi ridetimer av den verdenskjente hestetreneren Alfonso Lopez de Carrizosa. Så lenge han er treneren din er han streng, resten av tiden er han et stort glis.

_DSF6329

 

På kveldene tok Alfonso oss med på ridetur gjennom de flere kilometer lange solsikkeåkrene, forbi ruinene av den gamle tyrefekterarenaen og oksene som stod og beitet, og opp til det gamle klosteret med utsikt over hele dalen. Under bakken gikk de hemmelige tunnelene munkene i sin tid hadde brukt for å komme seg usett til byen. Så satte vi oss i hagen utenfor klosteret og så på at solen gikk ned, mens kona til Alfonso fylte glassene med isbiter og sjenket i sherryen familien deres har produsert i alle år, før vi galloperte hjem i måneskinnet over steppene og tilbake til gården til Magnus.

 

_DSF6158

_DSF6318

Skjermbilde 2015-04-15 22.37.24

Alfonso Lopez de Carrizosa. Foto: @hansolavforsang

For drømmeferie på hesteryggen, kontakt Alcantara Ecuestre.

NESTE UKES REISETIPS: «Fransk hemmelighet»
FORRIGE UKES REISETIPS: «24 timer i Paris»

Kommentarer

One thought on “Hest i solnedgang

  1. Hei Vanessa!
    Dette så helt fantastisk ut! Vi er en venninnegjeng som har lyst å reise, men når jeg gikk inn på hjemmesiden deres så det ut som de kun hadde rideleir for ungdommer mellom 12 og 17 år? Bodde dere på rideleiren, eller bodde dere hos din venn?

    Med vennlig hilsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *