Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Hvis du følger meg her på bloggen så har du nok fått med deg at jeg er i overkant opptatt av å holde huden finest mulig. Jeg går fast til hudpleier, jeg prøver å rense huden morgen og kveld, jeg bruker gode kremer og så har sverget til Oslo Skin Lab sitt kollagenpulver, The Solution, i snart to år. Det siste er helt klart det enkleste jeg gjør for huden min.


Jeg pleier å blande det i eplejuicen eller bare rett i et glass vann, men er du typen som like smoothie så er det perfekt å blande i det også. Trenger du noen gode smoothietips finner du noen sunne og gode HER på Oslo Skin Lab sin nettside.


I følge Oslo Skin lab har de solide studier som viser at The Solution gjør huden strammere og mer elastisk. Selv er jeg superfornøyd og jeg liker følelsen av at jeg behandler huden min innenfra.


Mange jeg kjenner har kastet seg på og får pulveret i postkassa hver måned. Nå lurer Oslo Skin Lab på om noen av dere leserne har testet det og hva dere synes om det? Og om du har det og har lyst å vinne et gratis forbruk i et helt år av The Solution kan du sende en mail til post@osloskinlab.no hvor du forteller din erfaring med kollagenpulveret deres så er du med i trekningen av et helt år gratis forbruk. Send inn senest 15. november, så annonserer vi vinneren i podkasten jeg har sammen med Synnøve i slutten av november. Men du får beskjed på mail først om du har vunnet. Lykke til!

Men om du ikke har testet det kan du bestille HER og da får du er en rabatt på 65%.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *