Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Hver gang jeg besøkte Pia mens hun var gravid med tvillingene, lå hun kveilet rundt en pølselignende sak i sofaen. Jeg pleide å le litt av henne. Både på grunn av stillingen og hjelpeputa. Jeg lo, fordi det var over syv år siden jeg selv var gravid. Jeg hadde glemt hvor ubehagelig det var å gjøre helt vanlige, normale ting, som å sitte. Og jeg hadde også glemt at det som gravid er helt umulig å finne en god stilling når man skal sove.

Etter å ha brukt store deler av svangerskapet til nå på å bygge støttekonstruksjoner av dunputer, pynteputer og dyner, i et desperat forsøk på å få en hel natts søvn, ga jeg opp. Jeg måtte få tak i pølsa. Og dette er ikke tull: Den dagen jeg begynte jobben med å finne ut av hvor de solgte den i Oslo, fikk jeg en mail fra noen som kaldte seg bbhugme. De lurte på om jeg ville teste ut en ergopute. Det var et tegn.

Pølsa hadde funnet veien til meg.

unnamed-1

bbhugme er laget av tre norske kiropraktorer, som etter å ha behandlet gravide i en årrekke så seg nødt til å komme opp med en oppfinnelse som hjalp søvnløse gravide damer med å finne en god sovestilling. bbhugme er en støttepute bestående av bittesmå kuler, som legger seg etter kroppen din. Den sørger for at du ligger mykt og godt, og støtter deg der du trenger det mest, nemlig rundt bekken, korsrygg og mage.

Den dagen Pølsa kom inn i livet mitt, var – uten et fnugg av overdrivelse – den første dagen jeg sov en hel natt siden jeg fikk mage. Den har allerede blitt fast inventar i sofaen vår.

unnamed-2

Et must om du er gravid – men den er jaggu ikke å forakte om man ikke er gravid heller.

Den er også super som ammepute, er laget av økovennlige materialer og kan også brukes som et rede for ungen. Puten koster 1399.- og kommer i fem forskjellige farger. bbhugme har gitt alle leserne mine et tilbud på 15 prosent i rabatt. Tilbudet varer fra i dag, lørdag 14. mai, til mandag 16. mai. Bruk rabattkode: bbhugme15, og bestill puten her.

unnamed-4

Kommentarer

2 thoughts on “Pølsa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *