Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Da jeg vokste opp var det bare én i klassen som hadde vaskehjelp. Moren til Signe hadde sjefsjobb i Oljedirektoratet, og mest sannsynlig ikke tid og lyst til å vaske huset når hun kom hjem fra jobb. For meg betydde det at de måtte være milliardærer.

Den eneste andre jeg hadde sett som hadde vaskehjelp var Daddy Warbucks i Annie. Jeg misunte Signe. I motsetning til meg, trengte ikke hun å vaske badet og rommet sitt hver fredag for å få ukelønn. Jeg vasket forøvrig ikke bare hjemme, da jeg var fjorten begynte jeg å vaske ute. Først på restauranten Pontus Pizza, deretter begynte jeg også å vaske på nattklubbene Q-Club og Beatnik, og et gatekjøkken i Vågen. Hver bidige lørdag og søndag skrubba jeg bakte potetrester og mais som var tråkket inn mellom de fettbelagte flisene, og oppkast ut av vegg til vegg-teppet på Q-Club.

Så da jeg fikk meg fast jobb, var det noe av det første jeg skaffet meg. En vaskehjelp. Det er få ting jeg med større glede bruker penger på. Få luksuser føles bedre.


GULLENDE RENT: Lite slår lukten av nyvaskede gulv.

Så mens jeg satt på kontoret og fikk unna siste rest av arbeid før påskeferien, var Freska hjemme hos meg og ryddet og vasket. Og siden vi skulle ha bypåskeferie var det fantastisk å komme hjem til nyvasket leilighet og bare fylle opp kjøleskapet med godsaker og pynte bordene med nyinnkjøpte blomster.


HOME SWEET HOME: En av mine favorittfølelser er å komme inn døren og kjenne at det er nyvasket.

Freska er opptatt av at du skal slippe å rydde før vaskehjelpen kommer, noe som passer et rotehode som meg utmerket. Og er du ikke fornøyd, kommer de tilbake og rengjør til hver minste lille detalj er slik du vil ha den.


VERANDAÅPNING: Freska gjorde også verandaen klar for våren.

Bestill vaskehjelp fra Freska her. Enten kan du bestille enkeltvask og da får du 20% rabatt om du anvender rabattkoden: rudjord20 eller så kan du sette opp et abonnement og få 50% rabatt på første vask ved å bruke rabattkoden: rudjord50. Hvor mange timer som trengs spørs helt på leiligheten, men på Freskas nettside får du hjelp til å regne ut hva som anbefales for din leilighet.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *