Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
TorsdagReise

Del artikkelen:

For første gang i mitt liv hadde jeg grua meg til å reise til Paris. Jonas ga turen i gave til meg i september, siden har den ligget der som en stein i skoa. Jeg synes nemlig bare det å ta seg en tur ned til sentrum med Harley er strabasiøst.

Kommer han til å klare å sovne i vogna? Er det for kaldt for å amme han i Slottsparken hvis han blir akutt sulten? Stort sett blir jeg derfor bare hjemme. En Paris-tur med fulle fly, masse bagasje, taxier uten barnesete, middag på trange fortauscaféer virket som et aldri så lite mareritt.

Samtidig vet jeg at jeg er et sofadyr, slik jeg vet at Jonas elsker å reise, så jeg tok meg sammen og lata som jeg gledet meg, jeg også.

Det startet med at flyturen gikk overraskende fint. Harley tok pupp da flyet tok av, og sov som en stein resten av flyturen. Da vi ventet på bagasjen kjente jeg det: Dette kunne faktisk bli litt hyggelig.

Men så kom ikke vognen og bagasjen til Harley. Den var sendt til Genève. Jeg kjente hjertet synke i brystet. Jepp, dette ble selvfølgelig en drittur. Men siden Jonas tok alt med så godt humør, prøvde jeg å gjøre det samme.

Vi kom til Hotel Da Vinci i Saint-Germain. Der har vi bodd før, og ble møtt av de alltid hyggelige menneskene som jobber der. Deretter gikk vi ut i gatene, himmelen blå over oss, de gamle, klassiske bygningene rundt oss, og så satt vi plutselig på La Société med en bellini, og plutselig var alt greit, verdens vakreste by hadde nok en gang sneket seg inn under huden min, og sånn fortsatte det, hele helgen.

Og selv om bagen med all maten og bleiene og vognen til Harley aldri kom, ble det en av de aller beste turene jeg har vært på noen gang. Vi koste oss alle sammen. Harley har aldri vært så harmonisk og blid som han var i Paris. Det var deilig å bare slappe av og trille rundt og spise god mat og ikke stresse rundt på shopping som jeg ofte gjør når jeg er i en storby. Her er noen Paris-tips og bilder fra turen:


BRA HOTELL: Jeg kan anbefale Hotel Da Vinci på det varmeste. Ligger perfekt til i Saint-Germain og alle som jobber der er veldig søte og hyggelige. Dessuten er frokstbuffeten helt nydelig.


BABYLYKKE: Siden alle er litt sure i Paris, var jeg redd for hvordan det skulle gå å ha med en baby rundt i byen. Men Pariserne har aldri vært hyggeligere mot meg, byen er langt mer barnevennlig enn jeg hadde trodd.


KANSELLERT: Siden det ble full snøstorm på Gardemoen og flyet vårt hjem på mandag ble kansellert, måtte vi bli igjen en dag ekstra. Solen skinte og det ble den fineste dagen av alle.


NY PYSJ: Jeg oppdaget Olivia Von Halle, som lager veldig kule silkepysjer. Jeg valgte en klassisk i svart. Den skal brukes både hjemme i sofaen og på fest.


BESTE SØVNEN: Det beste stedet Harley kan få sove er i armene til Jonas, så han sov søtt mens vi koste oss på La Société i Saint-Germain.


NY VOGN: Vognen til Harley kom aldri, men vi kjøpte en ny. Harley liker uansett best å bli båret, så det plagde tilsynelatende ikke ham så mye.


MATTIPS: Hvis du skal spise i Paris, bør du spise på La Société. Der bør du begynne med bellinien og noen dim sum, deretter bør du spise indrefileten med bearnaise og supertynne pommes frites. Til dessert bør du spise ostekaken. Det finnes ikke bedre noe sted! Hårbøylen som redder alle dårlige hårdager er fra Jennifer Behr.

Kommentarer

2 thoughts on “Paris-trioen

  1. Sååå glad for at du ikke har gitt opp bloggen og elsket pysj-skjorten! Jeansene dine- hvor er de fra? Er det de fra Mango du plukket ut på Sandvika? 😏

    1. Tusen takk for hyggelig melding! Jeansene er fra Frame denim. Modellene heter Le high Straight. klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *