Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
TirsdagSkjønnhetstips

Del artikkelen:

Jeg har egentlig mørkt krøllete hår. Men siden krøllene mine ser ut som en utgått permanent pleier jeg å føne det hver dag. At jeg har farget det lyst siden jeg var 18 år har heller ikke gjort underverker for håret mitt, så det har vært en lang vei til å finne ut hvilke produkter som skal til for å få en noenlunde fin sveis. Men etter mye prøving og feiling har jeg kommet frem til disse:

1. Siden håret mitt er tørt trenger jeg en sjampo med mye fukt, men siden det også er tynt blir det fort tungt og fett om jeg bruker sjampoer som har for mye næring i seg. Så den beste for mitt hår er Signature Shampoo fra Oribe.

2. Etter jeg har vasket håret bruker jeg alltid Kérastase sin Ciment Thermique som jeg fordeler i hele håret. Den beskytter håret mot varm luft og gir næring uten å tynge det.

3. Dyson sin Supersonic hårføner er grunnen til at hårkvaliteten min har bedret seg mange hakk det siste året. Den er skånsom mot håret og gjør det blankt i stedet for frizzy. Den er en revolusjon innenfor hårfønere og verdt hver krone. Men den er dyr. Dritdyr faktisk. Koster 3.999 kroner, men har 5 års garanti og skader ikke håret slik jeg synes mange andre hårfønere gjør.

4. Jeg avslutter alltid med å spraye over med Dry Texturizing Spray fra Oribe. Den gir lett hold og passe struktur uten at håret blir stivt eller fett.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *