Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
TirsdagSkjønnhetstips

Del artikkelen:

Alder kan gi et menneske en del attraktive ting. Selvtillit, trygghet, ro og livsvisdom. Men som kjent byr alder også på noen utfordringer.

Av en eller annen grunn sies det at damer forfaller med årene, men at menn bare blir kjekkere med alderen. Hvem som kom opp med denne tesen vet jeg ikke, men jeg føler meg ganske sikker på hvilket kjønn han hadde.

Det som dog er langt mer oppsiktsvekkende, er at denne teorien har fått etablere seg som en slags sannhet. En hvilepute mange menn ser ut til å legge det stadig aldrende, noe flassfylte og ikke lenger så hårfulle hodet sitt på, i trygg tro om at de er rene årgangsvinen.

Men stemmer det? Jeg har prøvd å komme opp med en liste over navn på menn jeg vet om over femti, som i dag ser bedre ut enn de gjorde da de var 30. Her er listen:

George Clooney. Og Erik Thorstvedt.

Det var alle jeg kom på. Så nei, kjære menn – jeg liker de aller fleste av dere veldig godt, men rynker og slapp hud gjør dere ikke kjekkere. Dere forfaller til det verre akkurat som oss. Ingen grunn til å tro noe annet. For alderen er nådeløs – uansett kjønn.

Når det er sagt liker jeg menn som ikke er for jålete. Jeg liker menn som ikke bryr seg. Men noen grep tror jeg de fleste menn hadde hatt godt av å ta, de også.

Så her kommer noen velmenende skjønnhetstips til typene deres:

Her er de mest nødvendige tingene: Såpe, sjampo, deodorant, fuktighetskrem og solkrem. Nei, disse tingene er ikke alltid en selvfølge, og er verdt å nevne for typen.

Mitt beste tips, er fuktighetskremen Aquapower fra Biotherm Homme. Den har god manneduft og den føles frisk og oppstrammende på huden. David Beckham har forøvrig blitt ny kampanjemodell for den, og apropos Beckham: Fotballkongen er i full gang med å utvikle sitt eget hudpleiemerke, sammen med Biotherm Homme. Merket blir lansert i 2017.

Her forteller han om hvordan han balansere det jålete og tøffe:

Foto: Biotherm Homme

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *