Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
TirsdagSkjønnhetstips

Del artikkelen:

Jeg har aldri vært så flink til å ta vare på huden min. Jeg har brukt for lite solkrem, aldri gått til hudpleie og drukket mindre vann enn jeg burde.

Jeg har vært heldig med huden min, og det har gjort meg nonchalant. Inntil for noen måneder siden.


SPEIL SPEIL…: Etter et år med for lite søvn og for mye sol var jeg klar for å gi huden en real makeover.

Da våknet jeg en morgen og så meg i speilet, og alt jeg kunne se var slapp og sliten hud med altfor mange pigmentflekker. Noe måtte gjøres. Jeg følte jeg måtte gå drastisk til verks. Var botox svaret? Skulle jeg slipe huden? Jeg hadde hørt om folk som sprøytet inn sitt eget blod i ansiktet, var det en mulig løsning?

Jeg var åpen for hva som helst, bare det gjorde huden min fin igjen.

Men før jeg bestilte vampyrbehandling og det som verre var, ringte jeg Marianne fra hudpleiemerket Elixir. Jeg har alltid sverget til Elixir, og det er også merket jeg opp gjennom årene har anbefalt til kunder som makeup-artist. Marianne er en av gründerne bak, så jeg kjenner henne litt fra før.

Marianne spurte om jeg hadde testet Anne Line på Beth´s Medispa. Som sant var svarte jeg nei, og forklarte henne at jeg aldri hadde gått til hudpleier fast, men at jeg nå var jeg så misfornøyd at jeg var villig til å prøve alt.

«Anne Line er kosmetisk sykepleier og hudpleier», fortalte Marianne. «Du er i trygge hender med henne.»

Uka etter satt jeg på Beth’s Medispa.


FØRSTE DATEN: Mitt første møte med Anne Line.

Anne Line scannet huden min og så på pigmentflekkene mine. Jeg fortalte at jeg en gang tidligere hadde svidd bort pigmentflekkene mine hos en hudlege, men at de kom tilbake enda sterkere enn før så fort jeg viste meg i sola.

«Det er ingen snarveier til å bli kvitt pigmentflekker», forklarte Anne Line. Hun sa videre at hun skulle prøve å spre dem – sprenge dem, slik at jeg fikk flere, men mindre flekker. Hun penslet på noe jeg ikke visste hva var, gav meg en hudpleierutine som jeg skulle gjøre hjemme og ba meg komme noen uker senere.


DOCTORS ORDER: Her er produktene som Anne Line har valgt for meg.

Dagen etter våknet jeg til et ansikt som var fullt av flass. I sju dager fortsatte det å flasse. Den åttende dagen var huden min flassfri, glødende og pigmentflekkene var så godt som borte.


KAMERAKLAR: Åtte dager etter første behandling hadde jeg fotoopptak med David Andersen og takket være Anne Line var huden min bedre enn på lenge.

Så da jeg troppet opp noen uker senere hos Anne Line, spurte jeg om det var mulig å gjøre noe med sinnarynken min mellom øynene. Jeg regnet med at hun skulle dra fram botoxsprøyta, men Anne Line sa vi ikke trengte det.

«La oss heller ta laser på den og se om det hjelper.»

Det hjalp.

Bare etter to dager var den markante rynken mellom bryna mine mindre synlig. Og for hver dag som har gått siden, har den blitt mindre og mindre.

Da jeg kom tilbake igjen til min tredje time, spurte Anne Line hva jeg mislikte mest med huden min. Jeg sa at det var rynkene i pannen og pigmentflekkene, og at jeg sånn sett var veldig fornøyd med jobben hennes så langt. Jeg gadd ikke å nevne ujevnhetene jeg har under øynene, som jeg har arvet av mamma. Hele livet har jeg blitt fortalt at de er umulig å gjøre noe med. Mamma har allerede prøvd alt for å få de små kulelignenede ujevnhetene til å forsvinne, men hun hadde alltid fått beskjed om at det var umulig å få dem til å forsvinne.


LASERCUT: Sinnarynken er så godt som borte etter kun en laserbehandling på fem minutter.

Anne Line penslet nok en gang på et serum for pigmentflekkene. Hun sa det var lurt å kjøre en ny, men mildere variant med peeling denne gangen. Mens hun smurte det på huden, småstakk hun meg med en nål som skulle gjøre serumet mer effektivt. Det var ikke så vondt, men litt irriterende, så jeg ba henne gi seg etter et par minutter.

Dagen etter tok jeg en titt i speilet. Jeg flasset mindre denne gangen, og syntes huden føltes glatt og fin. Men så så jeg det.

Huden under det ene øyet var helt glatt. Jeg tenkte at det måtte være en tilfeldighet, men sendte for sikkerhets skyld en melding til Anne Line:

«Gjorde du noe med huden under øynene da jeg var hos deg?»

Jeg fikk svar med engang.

«Ja, men du klagde sånn på stikkingen at jeg gjorde det bare under det ene øyet.»

Ikke overraskende har jeg allerede bestilt en ny time. Og Anne Line er min nye helt.

Vi har alle forskjellig hud, med store eller små utfordringer, og det er egentlig ikke noen vits for meg å ramse opp de behandlingene jeg har vært igjennom eller hvilke produkter jeg bruker, for mest sannsynlig trenger du noe annet som er spesialtilpasset din hud.

Men dette kan jeg si med hånden på hjertet: Jeg skulle ønske jeg hadde møtt Anne Line for lenge siden.

Slik at hun kunne fortalt meg hva jeg best skulle ha gjort for å holde huden min fin. Hun har gjort underverker på huden min på bare fire måneder, gudene vet hva hun kunne fått til om jeg hadde hatt vett til å oppsøke henne tidligere. Så det blir min anbefaling: finn din Anne Line.

Fin hud er tross alt det beste skjønnhetstrekket man kan ha.


GET IN LINE: Anne Line er som regel ute i verden å underviser leger og hudpleiere om pigment- og laserbehandling, men prøv å book time med henne hos Beth´s Medispa.

#Spons

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *