Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
LørdagMote & Sex

Del artikkelen:

En av landets største bloggere. Kåret til medie-Norges mektigste kvinne. Omdiskutert, kritisert, hyllet og hedret. Nå blir Sophie Elise også forfatter. Hvis hun bare klarer å bli ferdig med boka.

 

Hva skal du i sommer?

– I sommer skal jeg jobbe meg ferdig med boken som har tatt ca 150 år å bli ferdig med føles det som, og en liten tur til Ibiza med venner.

 

Når er du mest lykkelig?

– Jeg er mest lykkelig når jeg ikke har sett meg i speilet på flere dager og ikke har peiling på hvordan jeg ser ut – og heller ikke bryr meg.

 

Hva angrer du på?

– Jeg angrer på at jeg har brukt så mye tid på å angre på ting. Det er ikke vits.

 

4-1048268-11-1462619781724

Foto: Nadia Norskott

 

Beste stylingtips?

– Så veldig klisjé, men mitt beste stylingtips er å ha på seg noe man selv føler seg komfortabel i. Jeg har det aldri bra i en åletrang kjole som jeg ikke får puste i, uansett hvor sexy jeg kanskje ser ut. Den mangelen på komfort lyser igjennom.

 

Plagg du ikke kan leve uten?

– En rosa hettegenser jeg fikk sponsa i 2011. Den hadde kaninører en gang i tiden, de har falt av – det sier vel litt om hvor stygg den hettegenseren er. Men den er verdens diggeste uansett.

 

Hva er ditt neste kjøp?

– En Louis Vuitton-ryggsekk! Skulle unne meg det da jeg ble ferdig med boka, og det ser aldri ut til å skje, så da kjøper jeg den likevel som en slags «straff» for pengeboka. Det finnes alltid en unnskyldning!

 

Hvem er ditt stilikon?

– Herregud. Ingen. Den dagen jeg finner noen som er 1.58 høy med svære pupper og rumpe slik som meg som faktisk KAN kle seg, så skal jeg se opp til noen. Det mennesket finnes ikke nå. Meg selv inkludert.

 

Hva er det verste en mann kan ha på seg?

– Skjorter med ruter og striper som på en måte hører hjemme i 2009 / på jack and jones. Jeg klarer det faen ikke.

 

Ditt verste moteminne?

– Google is your friend, en slags gullkjole med strutteskjørt som jeg hadde på meg på min første vårlansering (eller var det høstlansering?) med Tv2. Kjøpte den på Arkaden ved Jernbanetorget. Det sier vel sitt.

 

4-1048268-11-1462642345809

Foto: Sophie Elise Isachsen.

 

Hva er favorittstillingen din?

– Life is too short to pretend you don’t like getting chocked during sex, right? Alt hardcore.

 

Shoot, shag and marry. Stian Blipp, Aksel Hennie og Chirag Patel?

– Shoot Aksel Hennie, for det hadde ikke gjort noen svær forskjell i livet mitt fra eller til. Gifte meg med Stian Blipp, for vi har samme management og kunne kjørt sammen til jobb. Og ligge med Chirag. Hvorfor er vel ganske åpenbart.

 

Hvem er Norges mest sexy mann?

– Jakob Oftebro, Herman Tømmeraas, Unge Ferrari eller Kaveh.. Eller Helstrøm.

 

Hvis du er en av de få som ikke har sjekket ut Sophie Elises blogg kan du gjøre det her og her finner du henne på Instagram.

Åpningsfoto: Anette Marie Antonsen

Kommentarer

2 thoughts on “Mote & Sex

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *