Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
LørdagMote & Sex

Del artikkelen:

Hun henger med Karl Lagerfeld, er en av favorittmodellene til Ellen von Unwerth og har vært på coveret av Vogue – både den italienske, britiske, brasilianske, kinesiske, russiske og tyske utgaven.

IMG_0092-2
Foto: Jørgen Gomnæs

Her er Mote & sex med Siri Tollerød:

 
Beste skjønnhetstips?

– Rens huden morgen og kveld. Uansett hva klokken er når jeg kommer hjem passer jeg alltid på å fjerne sminken og ta på fuktighetskrem. Jeg prøver å være flink til å få i meg nok vann, også tar jeg tran. Usj, men det er godt for huden, særlig om vinteren når det er så tørr og kald luft. Og smil!

 
Beste stylingtips?

– Invester i en skikkelig stilig veske eller et par kule sko. Det er mine favorittilbehør som kan freshe opp ethvert antrekk.

IMG_0066-5

Hvilket plagg kan du ikke leve uten?

– En bluse fra Helmut Lang som jeg har i både sort og hvit. De redder meg alltid når jeg ikke har noe å gå med. Selv med klesskapet fullt. Skinnjakken min fra Helmut Lang er også noe jeg ikke klarer meg uten. Den jeg har nå er faktisk nummer to ettersom jeg mistet den forrige jeg hadde. Jeg måtte ut og kjøpe akkurat den samme jeg hadde hatt, et par dager etter at jeg mistet den.

 
Hva er ditt neste kjøp?

– En lyseblå sommerkjole fra Acne og et par lyse sandaler fra Tabitha Simmons.

536135_e1_xl
Siri ønsker seg lyse sandaler fra Tabitha Simmons.

 
Hvem er ditt stilikon?

– Jeg er veldig glad i den kule stilen til Kate Moss. Hun får alt til å se laidback og kult ut. Modellen Ming Xi synes jeg også alltid ser flott ut. Hun er ofte mer leken i uttrykket, men ser sofistikert og stilig ut på samme tid.

 
Hva er favorittstillingen din?

– Haha, ja nå kan du lure!

 
Shoot, shag and marry: Stian Blipp, Jon Almås og Morten Ramm?

– Shoot: Stian Blipp. Shag: Jon Almås. Marry: Morten Ramm. Morten Ramm er jo kjempemorsom, så da ville jeg nok levd lenge.

 
Hvem er Norges mest sexy mann?

– Aksel Lund Svindal.

FOTO: Jørgen Gomnæs

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *