Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
LørdagMote & Sex

Del artikkelen:

Janka Polliani trives godt som moteblogger, programleder og journalist. Men det er én annen tittel hun kunne tenkt seg: prinsesse.

 

Beste skjønnhetstips?

– Jeg passer på å drikke masse vann og få i meg nok frukt og grønt. Jeg tror på at skjønnheten kommer innenfra, spiser jeg dårlig synes det raskt på huden. Ellers sverger jeg til Venus Freeze hos Sonja Wigert, huden min har aldri sett så bra ut som nå.

 

Beste stylingtips?

– Your’e never fully dressed without a smile. Jenter og gutter som smiler er det fineste jeg vet. Utenom det, ha en bra basegarderobe og kjøp inn statementplagg som en veske eller sko for å piffe opp antrekket ditt.

 

allsmiles-5-of-8-e1441046665957

 

Hvilket plagg kan du ikke leve uten?

– Jeg kan simpelthen ikke leve uten denim. Det kan brukes til alt og holder seg lenge. Også er jeg ekstremt glad i veskene mine og skoene mine og etter en liten titt i et overfylt klesskap ser jeg at jeg faktisk ikke kan leve uten noe av det. Jeg får et spesielt forhold til klærne mine.

 

Ditt neste kjøp?

– Jeg lukter litt på en ny skinnjakke fra Acne, men har også veeeeldig lyst på en skjorte fra J.W Anderson med lange cuffs.

 

Stilikon?

– Jeg kan ikke si at jeg har ett stilikon, men jeg blir inspirert av mange mennesker. Under moteukene virvler det av hotte damer med fantastisk stil. Mira Duma og Manrepeller er lekne og det synes på stylingen at de syns mote er gøy. Akkurat slik jeg syns det skal være.

 

Janka-Polliani-Copenhagen-Fashion-Week-FW16-17-3-e1455559059992

 

Favorittstilling?

– Med mannen jeg elsker er alle stillinger like deilige. Her i gården er det en større utfordring å faktisk få et øyeblikk alene, med to barn og mye jobb er ikke det bare-bare skal jeg si deg.

 

Shoot, shag and marry: Jens Stoltenberg, Kronprins Haakon og Fabian Stang?

– Jeg liker at du ga meg makta på rekke og rad. Når jeg var liten drømte jeg om å bli prinsesse, selv når jeg var i tenårene tenkte jeg at jeg kunne få Kronprins Haakon. Det var først da han møtte Mette-Marit at den drømmen brast. Prinsesse Janka klinger fint, sant? Fabian Stang er for gammel for meg, er han ikke? Etter et raskt google-søk fant jeg ut at det ikke er mange år mellom Jens Stoltenberg og Fabian, og over 50 betyr shoot, uansett om de sitter med makta. Så får jeg være fornøy med mannen her hjemme for shag.

 

parisfashionweek_sakspotts_streetstyle_jankapolliani_polliani_gucci_chanel-7-of-11-e1457516181659

Norges mest sexy mann?

– Jeg er så klart helt innhabil, men min mann Stefan Polliani er nok Norges mest sexy mann.

 

Skjermbilde 2016-04-22 12.44.20
NORGES MEST SEXY: Jankas dude, Stefan Polliani. (Foto: @stefanpolliani)

Sjekk ut Janka sin fine blogg her eller følg henne på Instagram her.

Alle foto: Janka Polliani

Kommentarer

2 thoughts on “Mote & sex

  1. Tilbaketråkk: Mote & Sex - Polliani.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *