Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
LørdagMote & Sex

Del artikkelen:

Hun slo seg opp som modell allerede som femtenåring. Siden har hun vært missedronning, ledet flust av TV-programmer og startet brudesalong. Småbarnsmoren Kathrine Sørland er godt gift, men har fortsatt noen triks i ermet når hun vil bli litt forelska.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Kaldt vann i ansiktet og vent ca 15 min før du sminker deg etter du har våknet. Da forsvinner ikke sminken inn i soverynkene og man ser rett og slett bedre ut.

 

Beste stylingtips?

Less is more. Balanse i antrekket ved miks av ulike stoffer og stiler. Og selvsagt høye hæler! Ethvert antrekk blir bra med et par sorte pumps.

IMG_3778
Foto: Erik Faukland.

 

Hvilket plagg kan du ikke leve uten?

– Den utvaska bomullstrusa mi med lilla roser og marihøner på, fra sånn ca 1998. Sykt behagelig å ha på. Litt trist at den har fått et større hull bak på ene siden:-(
Ellers har jeg et par Ferragamo-støvletter som funker til alle antrekk.

 

Hva er ditt neste kjøp?

– Ny Iphone. Den jeg har nå må jeg lade 3 ganger i løpet av en dag. Jysla irriterende!

 

Hva savner du mest fra Stavanger?

– Venner og familie, hevdaluktå (det beste og mest illeluktende vårtegnet som finnes😄), Solastranda og å kjøpe ferske reker fra fiskebåten på kaien. Mmmm!

 

Hva er ditt beste Stavanger-tips?

– Det er å teste ut så mange restauranter som mulig. Utrolig mye bra mat i denne byen. Mine favoritter er: Renaa Matbaren. Supert lunsjsted i superfresh restaurant. Timbuktu: bestill sushi. Nam. Annen Etage på NB Sørensen Dampskipekspidisjon: Her har jeg hatt mange fantastiske gastronomiske opplevelser. Tango: knallrestaurant perfekt til champagnebrunsj på lørdager med venninnene, for så å sitte der resten av kvelden til man velter seg opp til nattklubben i etasjen over for dansing hela natten. Broremann: kanonbra drinker i kule omgivelser. Jeg anbefaler også å gå på tur langs en av de flotte jærstrendene – gjerne på en gråværsdag. Lunsj på Sola Stand Hotel etterpå.

IMG_3774
Foto: Erik Faukland.

 

Hvem er ditt stilikon?

– Victoria Beckham.

 

Hva er favorittstillingen din?

– Den på neste side i Kama Sutra👌🏻

 

Såpass, ja. Skjønner. Shoot, shag and marry: Tobias Santelmann, Kygo og Nicolai Cleve Broch?

– Marry alle 3. Så kan jeg shag og shoot dersom jeg skulle bli lei.

 

Hvem er Norges mest sexy mann?

– Typen.

 

Bortsett fra typen?

– Ingen i Norge. Men hvis jeg vil bli litt forelska så ser jeg på Brad Pitt i Lidenskapens pris ( har sett den ca 180 ganger) Da kribler det langt nedi lilletåa! 😍

 

Åpningsfoto: Erik Faukland.

Du kan få stiltips og daglige oppdateringer på Kathrines instagram her.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *