Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
LørdagMote & Sex

Del artikkelen:

Første gang jeg møtte Signy, gikk jeg med skaut. Jeg gikk med det fordi jeg var nervøs, visste skautet var trendy og fordi jeg skulle søke jobb. I selveste Elle – verdens største motemagasin. Jeg la merke til henne med en gang jeg kom inn i lokalet: Hun satt helt innerst. Og røyket rød Prince. Med løvemanke med glitter i og de største øredobbene jeg hadde sett. Den amish-stilen jeg hadde lagt opp til med skautet var åpenbart et feilskjær. Likevel fikk jeg jobben, og ble etter hvert Signys motesjef. Hun er utvilsomt den beste sjefen jeg har hatt i mitt liv. Flere år senere ble vi konkurrenter, men gjennom alle de ni årene var vi fortsatt venner. Få har hatt større innvirkning på Norges motebransje. Her er Signy Fardals beste tips.

Beste skjønnhetstips?

– Jeg syns nesten alle kvinner over 16 år blir finere med maskara. Kanskje med unntak av hun som spiller Noora i serien Skam. Og dessuten så syns jeg en daglig dose med deilig parfyme gjør susen, men det er viktig å finne sin signatur-parfyme.

 

Beste stylingtips?

– Høye hæler løfter ethvert antrekk. Og foruten sko med høye hæler er tilbehør som øredobber, smykker og vesker med på å gjøre et antrekk mer spennende.

foto Truls Morten Qvale 1
FANGET I EN STORMVIND: Gjennom 18 år har Signy Fardal vært selve personifiseringen av Elle i Norge. (Foto: Truls Qvale)

 

Hvilket plagg kan du ikke leve uten?

– Jeg har nettopp gått til anskaffelse av en ny bikerjakke – og jeg vet at den kommer til å bli en kjær følgesvenn lenge fremover. Men jeg kan nok leve uten. Det jeg derimot kanskje ikke kan leve uten er morgenkåpen min. Den er ikke spesielt fin, men veldig deilig.

 

Ditt neste kjøp?

– Jeg har shoppet så mye i vinter at jeg tror jeg skal ta en aldri så liten pause. Mitt neste kjøp blir nok ny kjole til ELLEs sommerfest i juni. Men jeg har ikke bestemt meg for hvilken.

 

Stilikon?

– Jeg har egentlig ingen konkrete stilikoner, men jeg blir veldig inspirert av mange av de kule jentene jeg har rundt meg. Og jeg blir inspirert av kule damer jeg ser på gata. I dag morges for eksempel, da jeg gikk hjem fra treningen sånn i åtte-tiden (der fikk jeg sagt det!) så jeg en stilig dame med svarte boots (med hæler, selvsagt) , grønne millitærbukser, hvit skjorte, svart dressjakke og en kul trench over. Og hun bar en kul Balenciaga-veske som er makan til en jeg har selv. Klassisk med en tvist.

foto truls moren 2

 

Favorittstilling?

– Det er nok stillingen som sjefredaktør i ELLE! (Ha!) Den har jeg hatt i 18 år. Så jeg trives åpenbart i den.

 

Shoot, shag and marry: De tre seneste vinnerne av Elles mest sexy-kåring: Aksel Lund Svindal, Torbjørn Harr og Niklas Dyrhaug?

– Au da. Den var ikke enkel. Men MÅ jeg velge – så får det bli på denne måten: Niklas Dyrhaug er ung og kjekk – men han tok jo ingen medaljer på ski i vinter, så han får vi skyte. Aksel Lund Svindal er superhot – og helt sikker hard to get, så der må jeg nok ta til takke med et shag. Og Torbjørn Harr er sjarmerende, har verdens mest sexy stemme og kan synge sin kone i søvn hver kveld – et topp ektemann-emne.

 

Dere i Elle kårer jo stadig nye menn som Norges mest sexy, men hvem er EGENTLIG mest sexy?

– Tja, si det. Jeg går for en krysning av John Carew og Karl Ove Knausgård – tenk for en spennende blanding!

Alle foto: Truls Qvale

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *