Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
LørdagMote & Sex

Del artikkelen:

Norges råeste dame. Norges råeste kjoledesigner. Norges råeste skuespiller. Verdens beste venninne.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Sørg for å omgås gode folk – og smil. Finnes ikke noe mer usexy enn sure folk. Yoga, vann og gode produkter er også verdt å investere i. Selv sverger jeg til Zo og Elixir sine produkter. Og Armani sin foundation gjør underverker. Dessuten passer jeg på å fortsette og være bestevennen din. Da er mye på plass.

Hva er ditt beste stylingtips?

– Ha alltid minst en blomstrete kjole i skapet! Selv har jeg overgått meg selv i variasjoner over samme tema i mitt skap, men jeg synes alltid jenter er fine når de kler seg som en versjon av Sophia Loren. Jeg snur meg alltid etter jenter i blomstrete kjoler på gata.

pia-tjelta-aftenposten-k

Plagg du ikke kan leve uten?

– Utenom det jeg nevnte over, så er det et par ganske nye Nike Air Max i en eller annen deilig farge. Hadde helst kjøpt et par i uka, hvis jeg fikk velge. Og Blk dnm-skinnjakka mi.

Ditt neste kjøp?

– Dette er vel å banne i motekjerka di, men jeg ønsker meg en lilla Bergans regn- og vindjakke, og en dertil tilhørende fleece. Jeg fryser alltid når jeg er ute og filmer. Jeg trenger rett og slett mer fornuftige klær. Mulig det kan få meg til å begynne å gå tur og. Når det er sagt er det langt mer sannsynlig at mitt neste kjøp er en babyblå jakke fra Sakspotts, for det har jeg ønska meg lenge.

Hvem er ditt stilikon?

– Laura Bailey. Hun ser alltid så kul ut og balanserer blomster, vintage og rocka t-skjorter perfekt. Hanneli Mustaparta kan også pull off det aller meste på en beundringsverdig måte.
Og Alicia Wikander – så cool atte hjælp.

pia-tjelta-aftenposten-k

Favorittstilling?

– Upperdog såklart.

Gjesp. Shoot, shag and marry: Petter Stordalen, Arne Fredly og Øystein Stray Spetalen?

– Au. Jeg er i sterk tvil om det beste ville være å skyte alle tre, eller gifte seg med alle tre. Hva blir jeg rikest av? Nei, jeg har aldri syntes menn med penger eller makt var sexy. Kunstner vettu. Blir bare keen på folk som har et snev av Polen over seg. Eller vent’a, Petter kunne jeg ikke skutt, for han har såpass humør at det ville være gøy å være rundt han uansett.

Norges mest sexy mann?

– Jeg synes selvsagt at det er verdens beste mann.

Du vet at jeg kommer til å skrive at det er den nye typen din, Oddgeir Thune?

– Faen og. Okei da. Gratulerer med dagen Oddi. The body.

Foto: Birgit Solhaug/Pudderagency

Kommentarer

2 thoughts on “Mote & Sex

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *