Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
LørdagMote & Sex

Del artikkelen:

Oppsiktsvekkende vakre Tinashe Bakasa Roll har i en årrekke blitt lagt merke til i bybildet i Oslo. Til vanlig jobber hun som Guest Relations Manager på Paleet i Oslo. I dag gifter hun seg med komiker Odd-Magnus Williamson. Midt i bryllupsforberedelsene tok hun seg tid til å fyre av sine beste mote- og sextips, pluss avsløre litt om den store dagen.

tinashe041_crp

Du gifter deg! Gratulerer. Fortell om frieriet.

– Jeg gifter meg! Oddi var i England og spilte inn Kaptein Sabeltann, og skulle være hjemme et par dager før han skulle på videre opptak i Marokko. Så ba han meg med på en date. Etter et måltid på Alex Sushi, tok han meg med på et rebusløp i Oslo. Hvert stopp var steder som betyr noe for oss: Første stedet vi så hverandre, første stedet vi snakket sammen, hvor vi pleier å drikke kaffe, hvor vi pleier å henge med vennene våre osv. Rebusløpet endte med at han gjenskapte den verste daten jeg noensinne har vært på (vi har ledd mye av den). Også fridde han. Helt fantastisk. Romantisk, kokko og perfekt. Litt sånn som han egentlig.

«Altså, jeg har latterkrampe hver eneste dag.»

Hva skal du ha på deg i bryllupet?

– Jeg skal ha på meg TSH. Tina er fantastisk dyktig, effektiv og varm. Vi hadde lyst til å være litt annerledes, ballsy og med litt smak av sommer og gikk for denne. Så sydde Tina og teamet hennes den til meg.

Hva er de tre fineste tingene med Odda?

– Han er fantastisk morsom! Altså, jeg har latterkrampe hver eneste dag. Også er han så snill og klok. Og Sexy! Ekstremt deilig rett og slett. Og han er verdens beste bonuspappa. Når jeg ser de to hånd i hånd på vei til barnehagen på morgenen tenker jeg alltid på hvor takknemlig jeg er. (Og nå begynte jeg å grine så den talen senere i dag kommer til å gå til helvete merker jeg…)

tinashe011_crp

Og den ene verste egenskapen?

– Det er ikke så ofte, men når han først er morgengretten er han SÅ JÆVLA SUR og..

Hva skal skje i bryllupet?

– I dag feirer vi kjærligheten med alle venner og familie. Vi skal danse, skåle og kose oss. Vielsen skal være på Angst Bar, der vi samler vennegjengen støtt og stadig. Festen etterpå skal være i hjertet av Oslo. Jeg gleder meg skikkelig til å bli Mrs Williamson.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Har så lyst til å si noe freshed som søvn og masse vann. Men jeg blir ikke penere jeg, om jeg sover masse og drikker masse vann :( Men en god fuktighetskrem og Vaselin på leppene funker for meg.

«Jeg gleder meg skikkelig til å bli Mrs Williamson.»

Hva er ditt beste stylingtips?

– Vær komfortabel. Ikke noe er så painful som å gå i de skoene som er litt for høye. Eller gå i det skjørtet som er litt for kort, så du må gå og dra i det hele tiden. Eller den kjolen som var litt for trang FØR du rottweil`a den burgeren. Og er du i tvil, bare gå for sort.

Ditt neste kjøp?

– Noen skikkelig fine sko. Jeg har ikke funnet de ennå, men jeg leter.

Favorittstilling?

– Hoppende 69 på trampoline.

Shoot, shag and marry: Odda-kompisene Henrik Thodesen, Morten Ramm og Thomas Seltzer?

– Åh… Jeg gifter meg jo i dag så den utgår. Litt tidlig å planlegge utenomekteskapelige aktiviteter, så kan jeg velge å skyte Henrik 3 ganger i stedet? Da gjør jeg det.

tinashe029_crp

Foto: Christian Bakstad

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *