Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
TorsdagReise

Del artikkelen:

Nyttårsaften feires best i utlandet. Det er noe med presset og kaoset som er bedre i en annen by enn din egen, vekk fra festmaraton, gruppepress og høye skuldre. Så jeg har alltid pleid å dra på en todagers storbyferie. Og det er en by som overgår alle for nyttårsfeiring. En som er litt mer magisk enn alle andre.

Så her er mine to beste tips for en drømmenyttårsaften i verdens beste nyttårsaften-by: Paris.

unnamed-2
Første nyttår sammen var i Paris.

Før du gjør noe som helst: reserver bord på Hotel Costes. Spør om du kan få sitte ute i bakhagen. Derfra ser du himmelen gjennom glasstaket. De har spesialmenyer på nyttårsaften så alle spiser det samme. Forrige gang jeg var der serverte de en fantastisk meny med hummer og souflé. Middagen er dessverre også dyrere enn vanlig, men en nyttårsmiddag på Costes bør være på alles bucketliste, så husk at du betaler for en opplevelse for livet.

d9e07c42776eeaa5dd490a90d8faf28b97bb6482
Tett og hyggelig i bakhagen på Costes.

Hit kommer franske familier, par og venninnegjenger, som har pyntet seg som bare franskmenn kan – og på nyttårsaften er de vanligvis så reserverte franskmennene hakket mer åpne og feststemte enn de pleier.
9e08926725a66ef8f9f5a208d2829b315ec518b2

Siden du skal bruke en aldri så liten formue på middagen, kan du spare noen kroner ved å ikke bo på Costes. Du kan heller bo et vel så fint alternativ, Hotel da Vinci, til en brøkdel av prisen. Og spasérturen over en av de vakre broen til hotellet på Rive Gauche er kanskje det beste med hele kvelden. For det er selvfølgelig unødvendig å nevne, men vakrere by ved midnatt får du ikke.

unnamed-4

Foto: Costes

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *