Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Når jeg sier jeg skal en tur til byen, mener jeg som regel at jeg skal en tur på EGER. De har alt jeg trenger og alt jeg drømmer om, samlet på ett sted. EGER er en oase av luksus – alt annet enn det du forventer av et kjøpesenter.

Og nå før jul har de gjort det litt ekstra hyggelig. Også for barna.


Rett ved inngangen finner du Moments of Magic Caféen som serverer gode og sunne fristelser fra Juicery, og på lørdager har de morsomme aktiviteter for barn.


Koselig julecafé for store og små.

Men det er mange flere gode grunner til å besøke EGER. Her er mine elleve favoritter:

TOPPTUNGT


En av de aller beste butikkene i Norge troner helt på toppen. Høyer Luxury har alle de utenlandske toppdesignerne som Isabel Marant, Saint Laurent, Chloé, Victoria Beckham, Stella McCartney og mange flere. De må ha en god innkjøpssjef, for det er alltid de fineste tingene fra kolleksjonene som henger på rekke og rad her oppe.


Her finner du også en stor sko- og veskeavdeling med de hotteste skoene fra Valentino og Jimmy Choo.


Denne kjolen fra Chloé håper jeg henger til januarsalget starter.

FRISØREN MIN


Jeg har klippet meg på Gevir på Grünerløkka i mange år, men gleden var stor da de åpnet på EGER. Nok en grunn til å dra innom favorittstedet. Jeg går for tiden til Elisabeth, men jeg har vært innom de fleste frisørene og kan love dere at dere er i trygge hender.


De har også laget egne hårkammer som passer som venninnegaver.

 

HERREAVDELINGEN


Det jeg liker best med herreavdelingen er at de har alt fra klassiske dresser til det siste innen streetwear. Høyer har også sitt eget klesmerke – Fram – som har fine hverdagsklær i gode kvaliteter.

HIMMELSENDT


En perle av et parfymeri. Hver gang jeg har besøk utenbys fra, tar jeg dem med hit. Heaven Scent fører de beste duftene fra eksklusive parfymehus, så her er det lett å finne signaturduften.


Det er tradisjon at Jonas får en ny duft hver jul. I år har jeg valgt denne unisexparfymen fra Byredo til ham.


Heaven Scent fører også Laura Mercier, som jeg er veldig glad i. De har egen krok til å teste all makeupen.


Den beste leppepomaden er fra Eve Lom.

JEANSHIMMELEN


Alle jeans-yndligsmerkene mine på et sted. Frame er en gammel favoritt, mens Mother er en jeg har forelsket meg i. De har fantastisk passform, så prøv dem neste gang du trenger nye jeans.


Jeg endte opp med et par nye fra Frame med sleng.

KAFFEFAVORITT


Jeg går alltid innom Nespresso for gratis kaffe, samt påfyll av kapsler.

TRENINGSTØY


Etter at jeg begynte å trene pilates har jeg blitt besatt av fint treningstøy, og det beste utvalget er på EGER. To av verdens beste yogamerker: Alo Yoga og Lulu Lemon selges i kjelleren på Juice.


Hvis ikke denne skidressen får meg i bakken, får ingen det.


De fører også Patagonia, som lager kule ytterklær til barn.


En trapp opp finner du en gammel favoritt på treningsfronten; norske Run and Relax lager mykt og deilig yogatøy.

TRENDY


På trendavdelingen finner du litt rimeligere merker enn det de selger på Høyer Luxury.


Denne svarte drømmen av en kjole fra By Malina ønsker jeg meg til jul.


De har også et stort utvalg av underlinjen til Isabel Marant.


Alle de hotte skandinaviske merkene finner du på Høyer Trend. Stine Goya er en dansk designer som it-jenter verden over har lagt sin elsk på.

LITTERATUR FOR BARN OG ANDRE LESEHESTER

Harley elsker å bli lest for på sengen, så at han får bøker til jul er like mye en gave til meg som til han. For nå kan jeg Mamma gris har bursdag og resten av Peppa Gris-bøkene på rams. ARK har stort utvalg, og jeg fylte en hel pose med fine godtnatt-historier.

TRES CHIC


Det ligger tre franske designbutikker på rad i første etasje. Zadig Voltaire har festklær for sofistikerte rockejenter.


Sandro var det første stedet jeg dro hver gang jeg kom til Paris, for der fant jeg alltid noe fint til overkommelige priser. Denne myke teddykåpa er herved satt på ønskelisten.


Maje har laget de perfekte svarte bootsene denne sesongen. Disse blir like fine til sommeren sammen med små blondekjoler, som til jeans.

BARNEMOTE


På Tre Trinn finner jeg alltid juleantrekket til datteren min. De tar inn kvalitetstøy som varer, så det blir alltid et par gaver herfra også. Lisa Yang har det kuleste kasjmirtøyet til unge jenter.


Endelig fant jeg morgenkåpe til Harley.


På pop up shopen I Skyene har de søte klær til både jenter og gutter. Denne Annie-kjolen skal en søt jente få av meg til jul.


Nå på lørdag skal Harley få bli med på juleshopping, for førstkommende lørdag blir det ansiktsmaling i julecaféen. HER kan du se hva mer som skjer fremover for barn.

GOD FØRJULSSHOPPING!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *