Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg har aldri tatt spesielt godt vare på føttene mine. Jeg synes rett og slett at det er for dyrt å gå til fotpleie, og for kjedelig og vanskelig å gå løs på føttene med filen selv. Men siden jeg går med åpne sko fra mai til september, har jeg alltid hatt dårlig samvittighet for føttene mine. Jeg burde tatt bedre vare på dem.

Denne sommeren har jeg testet Footner Exfoliating Socks, og la meg si det med en gang: føttene mine har aldri vært så fine og myke.

Disse sokkene er magiske.

For to uker siden satte jeg meg i sengen med macen på fanget og tredde på meg sokkene. En time og to episoder av Ungkarskvinnen senere, labbet jeg inn på badet, tok av sokkene og skylte føttene i dusjen.

Først tenkte jeg at jeg hadde gjort noe galt. Føttene så helt like ut. Men to dager etter begynte huden på føttene mine å forandre seg. Eller det vil si: den begynte å dette av.

I fire dager flasset jeg. Etter seks dager var føttene mine ikke til å kjenne igjen. De var myke og fine.

Jeg vet ikke hvor lenge Footner Exfoliating Socks har vært på markedet, men at jeg ikke har testet dem før er en skam. Fra nå av skal jeg alltid ha pene føtter. Det er så enkelt og billig: Bare 200 kroner koster de. Og du kan få dem enda billigere hvis du klikker deg inn HER og anvender rabattkoden: footnerbk2018. Da får du 30 prosent rabatt.

For å holde føttene fine gjennom hele sommeren smører jeg dem inn med Footner Sorbet hver kveld før jeg legger meg. Det er en lett og avkjølende fotkrem som inneholder vitaminer og rødvinsblad som har en frisk duft.
Du får 30 prosent rabatt på fotkremen også, om du taster inn samme kode som over.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *