Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg har ikke én uproblematisk venn. De som står meg nærmest er alle et lite helvete å ha med å gjøre. Verst av alle er Pia. Hun er utvilsomt den mest dramatiske jeg kjenner. Hun glemmer de fleste avtaler, og de få gangene hun husker det viser det seg at hun har invitert et hav av andre mennesker til den samme avtalen, så når du tror du skal opp på videokveld til venninna di i joggebuksa, kan du banne på at du blir mottatt av et fullt hus av festkledde mennesker, mens verten selv er ikledd kjole og høye hæler, opptatt med å dele ut sangria til gjestene og dirigere hvor cateringfolka skal sette maten. Hver måned tror hun at hun er gravid, med all den frykt og engstelse det medfører, hun blir like overraska hvert år jeg ikke har dratt igang en kronerulling blant hennes 120 nærmeste for å kunne spleise på en Chanel-veske til bursdagen hennes – og hun røyker 20 sigg om dagen og tror at ingen liker henne.

Men alle liker Pia.

For Pia er mer enn problematisk. Hun er det varmeste menneske jeg kjenner, og – rett etter Synnøve – den morsomste jeg kjenner. Åpen og raus og så uhøytidelig man kan få en. Og hun hadde tatt ei kule for alle de 120 nærmeste vennene sine. Uten å nøle.

Dessuten får hun til alt det hun vil her i livet. Enten det er å spille teater i London, få tvillinger med en type hun nettopp har møtt, eller det er å designe klær. Nå har hun til og med fått sitt eget klesmerke, og siden hun vet at jeg hadde blitt dritsur om hun brukte en annen art director enn meg når hun skulle skyte sin første kampanje, falt jobben på meg.

Vi dro derfor til rivieraen og tok bilder på alle favoritthotellene mine. Først på Belles Rives, det gamle sommerhuset til Francis Scott Fitzgerald, deretter snikfotograferte vi på legendariske Eden Roc. Helt til slutt, etter en lang og fuktig middag på Hotel Colombe d’Or, tok Julie Pike disse bildene av oss sammen.

Da kolleksjonen til Pia ble lansert i mars, ble Harley- og Ava dress umidelbart utsolgt. Ikke så rart, siden de passer perfekt til sommerfest og bryllup. Nå har neste levering kommet, men jeg vil anbefale deg å reagere lynraskt om du vil sikre deg en av de fantastiske kjolene hennes.

HER finner du en oversikt over hvor kjolene hennes selges.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *