Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Hver jul ønsker jeg meg smykker. Det er også det hyggeligste jeg vet å gi bort. Fordi smykker er ment å vare.

Jeg blir glad når jeg ser at niesen min fortsatt går med gullsmykket med de fargerike steinene rundt halsen, over fem år etter at jeg ga henne det til jul. Og jeg blir stolt hver gang jeg møter venninna mi Pia, og ser hun har øredobben med de tre små diamantene jeg ga henne til bursdagen for noen år siden.

I år ønsker datteren min Luca seg en ring til jul. Det vil i så fall bli hennes første. Hun sier hun ikke ønsker seg en barnslig ring, hun vil ha en enkel en, som hun kan ha på hver dag.

Klassisk og ikke for stor, altså. Og den må passe til alle de andre ringene hun kommer til å skaffe seg i fremtiden. Men viktigst: Jeg skal legge sjela mi i å finne en hun ikke vil ta av seg.

Jeg håper ikke det blir den fineste ringen hun kommer til å få, men om jeg treffer vil den være der på fingeren hennes hver eneste dag, til den til slutt blir en del av henne.

Men nok om dem! Her er smykkene JEG ønsker meg til jul:

1.DIAMANTHJERTET

Jeg elsker dette hjerteformede diamantsmykket og har egentlig ønsket meg et slik så lenge jeg kan huske. Det er klassisk og vakkert og står fint sammen med mer moderne smykker.

2. LOVE LETTER

Jeg har alltid vært svak for bokstavsmykker, og jeg har flere L-er for Luca, nå ønsker jeg meg en H for Harley.

Love Letter-kolleksjonen til David-Andersen har flere forskjellige skrifttyper, men jeg liker best fonten som er i H-en på bildet.

3. TENNISARMBÅNDET


Tennisarmbånd er egentlig for dyrt til at jeg tør å ønske meg det, men det er for fint – jeg måtte inkludere det.

4. RINGER TIL ØRENE


Disse små, tykke øreringene er supertrendy om dagen og passer til de fleste andre smykker.

5. SOMETHING OLD

David-Andersen har sans for klassiske diamantsmykker med et antikk preg. Dette er det fineste jeg fant i glassboksen deres, men de har flere vakre diamanter som minner om svunne tider.


Allianseringer er også en klassisker som aldri går av moten.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *