Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg har en historie som jeg forteller om og om igjen til folk. Alle har en sånn. En du synes er såpass fantastisk at du bare må fortelle den idet sjansen byr seg. Problemet mitt er bare at min favoritthistorie handler om en støvsuger. Eller det vil si: det starta med en hårføner og endte med en støvsuger. Uansett, her er den:

Jeg fikk en hårføner fra den faste frisøren min Gevir. De hadde fått lov til å gi bort tre stykk til sine kunder. De gjorde et stort halloi ut av hele greia, syntes jeg, det var liksom ikke måte på hvor revolusjonerende den hårføner skulle være. Men det var en hårføner, liksom, så det var grenser for hvor revet med jeg ble.

Likevel takket jeg ja da de ga meg den.

Håret mitt er forøvrig ingen walk in the park. Det er egentlig veldig krøllete og tørt, så det krever produkter og redskaper for at jeg skal ha en ok frisyre. Hårføner har ikke vært noe som har hjulpet håret mitt, tvert imot har de hatt en tendens til å slite det. Hårføner har kun vært et nødvendig onde for å spare tid, og selvsagt det faktum at håret mitt tross alt ser bedre ut etter at det er fønt. Selv om det da ser ut som det har vært med i en brann. Det er fortsatt bedre enn mitt naturlige lufttørka krøllehår.

Så jeg har føna håret mitt hver eneste dag – og det synes. Og få har lagt bedre merke til det enn frisøren min. Det var med andre ord ingen tilfeldighet at det var akkurat jeg som var så heldig å få en av de tre hårfønerene.

Frisøren min overrakte meg den som om det var hennes førstefødte, men det var som nevnt en hårføner, liksom, så jeg var fortsatt avventende. De neste dagene stod den uåpnet i esken, av vane brukte jeg heller min gamle føner. Og da jeg en dag endelig fikk åpnet den, fønte jeg håret like skjødesløst som jeg alltid gjør.

Men så skjedde det noe. Håret mitt reagerte helt annerledes enn det pleide. Det ble tørt, men det ble blankt. Mine brusete krøller la seg i naturlige bølger. Så jeg begynte å føne nøyere. Begynte å bruke den andre hånda til å forme håret slik at det endte i en fin og blank frisyre. Og så tittet jeg på føneren. Dyson stod det.

Så googlet jeg.

Det første som kom opp var at hårstylisten til alle Kardashians-søstrene bruker den. Det andre jeg fant ut var at det opprinnelig var et støvsugermerke. Dyson var de som oppfant støvsuger uten papirposer, og var kjent for å være bedre enn røkla på grunn av den sterke jetmotoren som sugde til seg langt mere støv enn konkurrentene. Oppfinneren bak vidundersugeren var Sir James Dyson, og han revolusjonerte støvsugermarkedet. Og på grunn av filteret deres var det minimalt med støv som slapp ut igjen, slik at lufta i hjemmet ditt ble renere også.

Og det er disse sugekvalitetene som ligger til grunn for at Dyson begynte å lage hårfønere. Ved hjelp av teknologi som jeg skal forklare nærmere ved en annen anledning, lagde han den eneste hårføneren jeg har prøvd som ikke skader håret mitt.

Nå er det to år siden jeg fikk hårføneren, og jeg har vært Dyson-disippel siden. Så når jeg nå ble spurt av Dyson om jeg kunne tenke meg å bli deres nye partner, tenkte jeg at dette var den enkleste jobben jeg hadde hørt om: Jeg skulle få betalt for noe jeg allerede var.

«Men», sa jeg. «La oss ikke kaste bort tida noe mer. Jeg vet hva jeg vil teste først. Gi meg den støvsugeren, og det litt brennkvikt.»

Jeg hater å støvsuge. Men jeg mistenkte at Dyson ville gjøre opplevelsen litt annerledes. Så det var med store forventinger jeg pakket opp min nye Dyson V11 da den var på døra noen dager senere.

Jeg satte sammen delene raskt, ladet opp batteriet, og så begynte jeg.

Det var en ny form for støvsuging. Den sugde hardere enn noe jeg hadde vært borti før. Og siden Dyson V11 er trådløs, var den langt mer effektiv. Du slapp å bytte stikkontakt for hver fjerde meter, og ledningen hang seg ikke opp i stolben. Jeg raste over hele leiligheten på null komma niks.

Den var dessuten enkel å ha i skapet, for den er så slank og fin og tar lite plass.

Siden det er så enkelt å ta den frem, støvsuge og sette den på plass igjen, bruker jeg den dessuten mye oftere. Og med en toåring i huset er det alltids en anledning til å ta den frem.


Så takk, Dyson, for at dere har reddet håret mitt, dere har reddet hjemmet mitt også.


Det følger med forskjellige munnstykker, slik at den kommer til overalt det samler seg støv.


Den lades enkelt med en liten lader a la en mobil-lader og du kan enkelt se på LED-skjermen hvor mye batteri som er igjen.


På 16.58 minutter har jeg støvsugd hele leiligheten. Så du bruker ikke mye strøm og den holder lenge. Mer enn 60 min bør uansett ingen støvsuge. HER kan du lære mer om Dyson V11 Absolute.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *