Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

På fredag skal jeg på åpningen av Ling Ling. Det er et litt mer avslappet restaurantkonsept og fokuserer enda mer på drinker og fest, enn den berømte flaggskiprestauranten Hakkasan. Men de har like god mat, så det er absolutt et sted du bør teste. Jeg tipper dette blir en ny favoritt for mange festglade matelskere.

Nå på fredag er som nevnt åpningsfesten. I mitt forrige liv pleide jeg aldri å planlegge hva jeg skulle ha på meg, jeg endte i stedet opp med å prøve store deler av klesskapet mitt i en heseblesende seanse, før jeg kaster meg på dør.

Men siden jeg er småbarnsmor og så å si aldri er ute og svinger meg for tiden, har jeg allerede planlagt og funnet frem festantrekket.

antrekk2_0011

Jeg synes alltid det er tryggest å gå for en liten svart kjole når jeg er usikker på hva resten av festdeltagerene skal ha på seg. Jeg har valgt en langermet ny favoritt fra The Reformation. Lesere av denne bloggen har selvfølgelig for lengst fått med seg at jeg elsker kjolene deres. Og det siste tilskuddet til garderoben min er denne lille svarte saken, med lang erm med puff.

For å gjøre den litt mer festlig styler jeg den med glittersko fra Anniel, et merke jeg nylig oppdaget på Instagram, og som har laget vakre dansesko helt siden 1976. De italienske skoene er håndlagde og helt fantastiske på foten. Sølvvesken er en gammel favoritt fra Lara Bohnic.

Her er noen andre sorte favoritter til under 500-lappen:

hmprod
Kjole fra H&M, 299 kr.

4437315800_6_1_1
Kjole fra Zara, 499 kr.

hmprod-1
Kjole fra H&M, 299 kr.

hmprod-2
Kjole fra H&M, 349 kr.

3894033800_6_1_1
Kjole fra Zara, 499 kr.

Kommentarer

One thought on “Kinesisk åpning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *