Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg har aldri klart å føne håret slik frisøren gjør. Med rundbørsta i ene hånden og føneren i den andre. Det er rett og slett umulig for meg. Men med et hår som er veldig tørt og brusete er jeg helt avhengig av bra stylingutstyr. Og endelig har jeg nå funnet et produkt som dekker behovene for håret mitt. Med Airwrapen til Dyson kan jeg skape alle favorittfrisyrene mine og det beste av alt er at det er superenkelt.


Dyson Airwrap er et enkelt stylingverktøy som du skifter hodet på utifra behov og ønsket frisyre. Du kan også bruke den som en ren hårføner.


Alle delene kommer i en nydelig skinnboks. Den passer fint inn på baderomsbenken hjemme hos meg.


Etter at jeg har fønet håret halvtørt med fønerhodet, liker jeg å føne siste halvdel med børsten. Da blir håret blankt og glatt. En perfekt hverdagsfrisyre, men også et godt utgangspunkt før den gøyeste delen: «krølltangen» med «The Coanda effect».

Det er rett og slett en slags krølltang som automatisk fanger håret ditt med hjelp av luft. Jeg vet, det høres for godt ut til å være sant. Og jeg tenkte at dette var jeg nødt til å øve masse på for å få til, men det har aldri vært enklere for meg å krølle håret. Du kan se på Instagrammen min hvor sjokka jeg blir over hvor enkelt og effektivt det er.


Jeg liker best bølger i håret, som jeg fikk ved å bare gre over de korketrekkeraktige krøllene jeg fikk fra å bruke airwrapen.


Dyson sin Airwrap har intelligent varmekontroll slik at det ikke skader håret.


Uansett hva slags type hår du har: du kan enkelt forme de fleste drømmefrisyrer hjemme med Dyson Airwrap. HER kan du lese mer om det magiske stylingverktøyet.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *