Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
TirsdagSkjønnhetstips

Del artikkelen:

Annonse

 

Endelig åpner den første flagskipsbutikken til parfymerikjeden Kicks i Oslo. Og endelig er alle kosmetikkfavorittene mine samlet på ett sted.

På 550 kvadratmetre på Glasmagasinet bugner det nå over av eksklusive hudpleiemerker og de kuleste make up-merkene som finnes, samt en egen Jo Malone-avdeling med sine berømte duftlys. I tillegg har de browbar, make up-studio, hudpleie- og manikyravdeling.


Jeg storkoste meg på åpning, fikk fiksa neglene og møtt gamle kollegaer fra Costume. Kicks Glasmagasinet feirer seg selv med å gi kundene sine 20 prosent rabatt på alle varer i butikken og på nett. Tilbudet varer fra torsdag til og med lørdag. Bruk rabattkoden KICKSFLAGSHIP.

Mine aller beste sminketips:


Laura Merciers Lip Glacé har vært min favorittgloss i åresvis og denne i Bare Pink har den perfekte naturlige rosafargen. Her kan du klikke den hjem.


Jeg vet jeg har mast mye om denne maskaraen før, men jeg mener fortsatt at den er den aller beste. Det finnes kanskje noen som gjør vippene dine lenger og fyldigere, men jeg tviler på at du finner en som gir mer naturlige vipper. Dessuten går den av med bare varmt vann. Og mens jeg er i gang: du kan gnikke deg så mye du vil i øynene uten at den smitter av og gir deg pandaøyne. Kjøp den her.


Siden jeg har ansiktet fullt av pigmentflekker er Armani Silk Foundation det viktigste jeg har i sminkepungen. Jeg bruker nr 7, men de har et rikt utvalg av fargetoner så her må du innom butikken og teste på huden før du kjøper. Jeg liker å mikse min med Fluid Sheer nr 2 som er et tyntflytende shimmer. Da får du litt mer shine i huden og du kan lett justere fargen med den om du er litt mørkere eller lysere i huden. Men den kan også funke som highligter på kinnbena.


Jeg er utdanna makeup-artist og er derfor veldig opptatt av det beste utstyret. Og dette er det beste utstyret for å legge fin øyenskygge. 217 Blending Brush er et must i alle makeup-punger hvor det også finnes øyenskygge.


I går fikk jeg meg en ny favoritt: Baked Blusher av Kicks sitt eget makeupmerke. Siden jeg ofte dekker huden med foundation er det viktig å få frem litt frisk glød og denne gir en naturlig rosa tone i kinnene og har såpass finkornet skimmer i seg at den glitrer ikke, men gir deg friske eplekinn som trekker fra fem år på alderen.


På Kicks kan du stikke innom med en venninne for å fikse negler eller bryn. Eller dere kan få sminketips av en proff sminkør, som også hjelper deg å finne de produktene som passer deg best.

Gjør det innen de stenger lørdag, for da får du som nevnt 20 prosent på alt av produkter og behandlinger.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *