Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Da jeg var i 20-årene brydde jeg meg ikke om huden min. Jeg lo av mamma som pleide å gni et aloe vera-blad over ansiktet hver kveld, etterfulgt av en svært hardhendt klappemassasje. Det skulle visst være bra for blodsirkulasjonen, sa hun. I tillegg drakk hun enorme mengder vann, som hun også mente var bra for huden. Jeg hadde en annen innstilling. Jeg skulle eldes med stil og omfavne hver rynke som kom. Et rynkete ansikt lyste jo av livserfaring.

Men det er rart med det. Etter at rynker og pigmentflekker meldte sin ankomst har jeg skifta mening. Nå vil jeg holde huden glatt og fin, så lenge som mulig.

Jeg har prøvd og feilet mye underveis, men her er mine fire bud for en bedre hud:

1. RENS

Jeg renser huden min morgen og kveld, selv om jeg ikke har brukt sminke. Huden produserer fett og slagstoffer gjennom dagen, som det føles godt å rense bort. Jeg liker best renseskum, og bruker Elixir Niactil Cleanser.Jeg liker så skånsomme, men effektive produkter som mulig. Det er to jeg vil trekke frem: Øyekremen
Elixir Ultimate Eye Formula, og en rik og god fuktighetskrem fra Elixir som heter Hydra Rich.

2. SØVN

Dette er selvsagt lettere sagt enn gjort med en toåring i hus. Det blir ikke bedre av at jeg elsker å være oppe sent og se på serier og drikke vin. Men de gangene jeg klarer å legge meg i kristelig tid, kan jeg se forskjellen i speilet dagen etter. Søvn funker.

3. HUDPLEIER

Jeg går til min faste hudpleier én gang i måneden. Hun justerer hele tiden hvilke produkter jeg bør bruke siden huden min ofte reagerer på både vær og stress, og derfor har forskjellige behov til forskjellige tider av året. Men det beste er at hun gir meg behandlinger som har gjort underverker for å fjerne pigmentflekkene mine.

4. KOLLAGEN

Kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab tar jeg hver eneste morgen i eplejuicen. Før jeg testet det for første gang, tok jeg en hudscan av en uavhengig hudpleier. Etter to måneders bruk tok jeg en ny scan. Forskjellen var så stor at jeg nesten ikke kunne tro det. Både rynker og spenst var betraktelig bedre. Den lille porsjonsposen med pulveret har derfor vært fast morgenritualet siden den gangen.

Jeg tror på å behandle huden så godt det går utenpå, men det føles bra å vite at den får det den trenger innenfra også.


Siden pulveret ikke smaker noe, kan du ha det i bare vann også. Men om du ikke har testet det kan du bestille HER og da får du er en rabatt på 65%, og deretter 30% på de neste leveringene

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *