Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

For noen uker siden var jeg i Los Angeles sammen med venninnen min Pia, som ved siden av å være skuespiller også er klesdesigner. Vi hadde booket oss inn på det legendariske hotellet Chateau Marmont. Vi skulle fotografere Pias høstkolleksjon, og det var den perfekte location. Jeg var med som stylist og makeupartist.

Selv om jeg ikke jobber som makeup-artist lenger husker jeg godt hva som alltid var den vanskeligste utfordringen med å sminke folk. Huden. Man kan manipulere fasongen på både øyne og lepper, og ved hjelp av pudder og rouge kan man skyggelegge slik at man får mer flatterende ansiktstrekk. Men huden er det verre med. Det er umulig å sminke huden strammer og mer spenstig.

Derfor er hudpleierutinene alltid det viktigste, uansett hvor flink du er med sminkekosten. Min rutine er ganske enkel, enten jeg er på reise eller hjemme. Jeg renser huden hver morgen og kveld, uansett hvor trøtt eller jetlagga jeg er, for det er den beste måten å unngå urenheter og kviser. Deretter bruker jeg alltid en god fuktighetskrem med SPF. Det beskytter huden mot UV-stråler, som bryter ned kollagenet i huden. I tillegg tyr jeg til min trofaste følgesvenn: kollagenpulveret The Solution.

Det er hundre prosent naturlig og er fremstilt av norske Oslo Skin Lab. De har gjort grundige undersøkelser på at det reduserer rynkedybde og gir spenst i huden. Selv testet jeg det for første gang for 3 år siden og fikk meg en real aha-opplevelse. Siden den gang har jeg tatt det hver morgen.

De er lette å ta med seg på reise. Til LA hadde jeg med fem engangsdoser med kollagenpulver i toalettmappa, som jeg blandet ut med frokost-smoothien på hotellet.


Siden det ikke smaker noe blander jeg det også ofte bare i et glass vann.

Eller i kaffen.

HER får du 65 prosent rabatt på første pakke, og deretter 30 prosent rabatt på de neste forsendelsene. Pakken leveres direkte i postkassen din, og det er ingen bindingstid.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *