Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg har aldri klart å bruke elektrisk tannkost. Lyden og den dirrende følelsen mot tennene minner meg for mye om å gå til tannlegen. Og å gå til tannlegen troner øverst på topp 3 ting jeg ikke liker å gjøre (ved siden av å kline tåa i sofakanten og være fanget i et glassbur fylt med slanger).

Samtidig liker jeg tenner. De er en vesentlig ingrediens i det beste skjønnhetstipset som finnes: et smil. Så jeg er opptatt av å holde tennene rene og fine. Og jeg vet jo at ingenting holder tenner så rene og fine som elektriske tannbørster. Så som den hykleren jeg er har datteren min derfor vært pent nødt til å bruke elektrisk tannkost fra hun var fem.

Da jeg for noen uker siden ble spurt om å teste ut den nyeste elektriske tannkosten til Philips, Sonicare Diamond Clean i hvitt og roségull, var jeg derfor skeptisk. Heldigvis forklarte jeg hvorfor. Da kom det beskjed tilbake fra Phillips: denne tannkosten er annerledes enn andre elektriske tannkoster, forklarte de. Faktisk hadde den en helt annen teknologi, hvor den har sveipende bevegelser – og ikke roterende som er det mest vanlige for eltannbørster. Og det er roteringen, forklarte Phillips, som kanskje gjør at du synes det dirrer for mye.

Så jeg var veldig spent på å teste denne tannkosten.

img_4437
Finere tannkost skal man lete lenge etter.

img_4481
For å ta det rent praktiske først: Tannkosten har flere forskjellige funksjoner. Selv om det selvfølgelig fristet å gå rett i White-modus, begynte jeg litt forsiktig i sensitive.

Når det gjelder opplevelsen, er dette første gang jeg har prøvd elektrisk tannkost uten at det var ubehagelig. Og når det gjelder resultatet, er jeg overveldet: Jeg har brukt den i to uker og tennene mine føles både glattere og hvitere. Litt sånn som når jeg har polert dem hos tannlegen. Bare minus torturen i forkant.

Dessuten er den så fin at den er en fin julegave. Selv til de som måtte ha elektrisk tannkost fra før (denne er garantert finere).

img_4458
Tannkosten lades opp i glasset som følger med og står fint ved vasken.

img_4423
Phillips Sonicare Diamond Clean kommer i et dusrosa etui som er fin å ha med på reise.

img_4426
Etuiet fungerer også som lader, du slipper å ta med deg glasset på tur.

skjermbilde-2016-12-09-kl-00-02-26
Det unike med Sonicares teknologi er at den kommer til også mellom tennene og under tannkjøttranden. De høyfrekvente børstebevegelsene presser vann og tannkrem inn mellom tennene og gir deg både effektiv og skånsom rengjøring.

Du kan bestille den HER og få den i god tid før jul.
Bruk rabattkoden VANESSA så får du 10 % på alle Sonicare Diamond Clean tannbørster i uke 49-51.

Foto: Christian Bakstad Makeup og hår:
Linn Jøssang Helgeland/Gevir

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *