Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Jeg glemmer aldri første gangen jeg hadde hair extensions. Så lenge jeg kunne huske hadde jeg ønsket meg en tykk manke. Nå hadde jeg det. Det kriblet i kroppen da jeg spaserte ut av frisørsalongen på Løkka. Jeg trippet nedover Thorvald Meyers gate. Aldri hadde jeg følte meg finere.

Lykken varte i akkurat to dager. Så fort jeg vasket håret, rant den magiske hårføningen til frisøren ned i sluket, og jeg klarte aldri å få dreisen på det tykke håret som nå var som klistra til pæra mi. Ikke at det stoppet meg. Jeg gikk rundt med dem i noen måneder til før jeg tok dem av, kun for å oppdage at håret mitt var om mulig enda tynnere og tristere enn det noensinne hadde vært.

Der og da bestemte jeg meg for å klippe meg en liten bob.

Igjen svinset jeg ut døra og følte meg fin da jeg gikk nedover Thorvald Meyers gate på Grunerløkka. Endelig hadde jeg en litt kul frisyre. Aldri mer langt slitent hår som hang ned på ryggen som ei dø rotte. Jeg følte meg kulere enn jeg noen gang hadde gjort. Det var siste gang jeg hadde langt hår, siste gang jeg hadde tynt hår. Og jeg har levd lykkelig med boben min, helt til nå.

For nå har det skjedd igjen.

Hver dag ligger litt av sveisen min i sluket. Resten sitter igjen på hårbørsten. Og selv om jeg vet årsaken, at det er på grunn av graviditeten jeg nettopp har lagt bak meg, er det trist å se at det pistrete kråkereiret på hodet mitt har gjort et comeback.

Siden jeg vet at extensions ikke er løsningen for meg, og jeg ikke vil kle en kortere bob enn det jeg allerede har, legger jeg nå min lit til Swiss Clinic sitt nye hårserum. Hair Renewal Serum inneholder ingredienser som skal aktivisere inaktive hårsekker igjen. Det er nemlig det som er hovedårsaken til at hår ikke vokser ut igjen etter at man har mistet det, enten det er fordi man har fått barn eller av andre grunner.

Jeg begynte å ta det for tre uker siden. Det er superenkelt å påføre serumet i hodebunnen. Pipetten som følger med gjør at du slipper å få det i hele håret. Du drypper noen dråper i hodebunnen når du har tørt hår og masserer det inn med fingertuppene, slik at det fordeles over hele hodet. Håret blir ikke fett av det, så du kan ta det i nyvasket hår også.

Jeg har ikke fått en veldig fyldig bob enda, men det har vokst ut en ekstra støttelugg på et par centimeter ved hårvikene. Det kan godt være at den ville vokst ut uansett, men jeg tar ingen sjanser og skal i hvert fall gjøre det jeg kan for å få orden på sveisen igjen. Det er nemlig få ting som får meg til å føle så mye, som godt hår.

Hvis du vil teste serumet, får du 200 kroner avslag om du klikker deg inn på linkene under og anvender rabattkoden HAIR200VR.

Her bestiller du ett til 490 kroner eller du kan bestille to med en gang til 790 kroner her.

Foto: Christian Bakstad

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *