Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
Annonse

Del artikkelen:

Den eneste hobbyen jeg har er å se på tv-serier.

Strengt tatt bør det muligens kategoriseres som noe mer enn en hobby. Besettelse er vel ordet jeg leter etter. For du må ikke tro at tv-serier er en slags belønning jeg unner meg i ny og ned på kveldstid etter en hard arbeidsdag – og nei, nei, nei – Jeg bryr meg ikke om det er natt eller midt på dagen, og jeg bryr meg i hvert fall ikke om jeg kaster bort en arbeidsdag eller to eller tre: jeg gir totalt blanke i alt, så sant jeg er midt i en god serie.

Jeg ser på tv-serier i hele døgn.

Jeg er selvfølgelig langt fra den eneste som er besatt av tv-serier. Og det er, som alle som er som meg vet, bare ett problem med å være det: Man får aldri nok. Det finnes nemlig ikke mange nok gode tv-serier der ute til å tilfredsstille behovet vårt.

Det er derfor få følelser slår den man kjenner på når man akkurat har funnet en ny favorittserie: hvor du står på terskelen til å gli inn i et univers og en handling du allerede vet at du kommer til å elske.

Så her er et kjempetips. Min nyeste besettelse: Good Behavior.

dockery-good-behaviour-4-large_trans_NvBQzQNjv4BqgsaO8O78rhmZrDxTlQBjdGtT0gK_6EfZT336f62EI5U

Isdronninga fra Downton Abbey, Michelle Dockery, er tilbake. Nå i rollen som Letty Raines – en heit con artist med et narkotikaproblem, som nylig har kommet ut på prøve etter en lengre fengselsdom. Da hun overhører en samtale der en leiemorder får i oppdrag å drepe en kvinne, og Letty bestemmer seg for å forhindre at drapet skjer, kickstartes en heseblesende action- og romantikk-spekket historie jeg allerede har rukket å forelske meg i. Det gjør forøvrig heller ikke noe at leiemorderen er en småmyk spansk kjekkas, og at kjemien mellom han og Letty blir bare mer og mer intens utover i serien.

2b2ab05401015af38fa41cd87877a941
Serien vises på TNT. De sender drøssevis med kvalitetsserier og filmer som nylig har hatt premiere i USA.

I tillegg til å være en spenningsserie som drives frem av stadige nye leiemord, er det likevel forhistorien til Letty jeg er mest nysgjerrig på. Hvorfor har hun mistet foreldreretten til sønnen? Hvorfor er moren hennes så jævlig mot henne? Hvordan ble hun svindler og junkie?

GOOD BEHAVIOR

Jeg har bare sett de tre første episodene og gleder meg veldig til serien slippes nå på torsdag på TNT kl 21.55. Anbefales på det varmeste.

Her er trailer:

Kommentarer

2 thoughts on “Good behavior

  1. Hei Vanessa! Kommer det flere bilder av nytt hjem og litt skriving om hvor dere nå bor? Ser veldig fint ut 😊Klem fra fast leser

    1. Ja, men vi skal pusse opp litt først…men da lover jeg å legge ut masse. Takk for hyggelig melding.

      Klem Vanessa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *