Vanessa Rudjord Stylebook

Forsiden Meny
OnsdagInspirasjon

Del artikkelen:

La oss være ærlige: Få retter er bedre enn en god gammeldags hamburger. Noe også supermodell Gigi Hadid har vært soleklar på i en rekke intervjuer.

«Eat clean to stay fit, have a burger to stay sane», var Victoria Secrets-modellens ernæringstips da hun nylig deltok på Gordon Ramsey’s Masterchef Challenge, hvor hun avslørte oppskriften på sin favorittburger. I følge Gigi ligger hemmeligheten bak en brugersuksess å tenke lagvis:

På den nederste brødet sverger hun til tre lag med suas: burgerdressing, majones og ketchup. Deretter følger burgeren og syltede jalepeños, toppet med et lite lass med sprøstekt løk.

Gigi-Burger-Masterchef-Vogue-20Jan16-Fox_b_426x284
Foto: Fox

Litt i overkant? Muligens. «Fucking fantastic», var Ramseys kommentar – før han utropte burgerdronninga til sendingens seierherre.

Glad i burger? Her er mine tre personlige favoritter:

1. Burger Bar.
Folketeaterpassasjen-Burgerbar3_600x298

Ikke la deg skremme av at stekeosen ligger tett som tåke i den lille burgersjappa i Folketeaterpassasjen. Burger Bar har byens beste.
Foto: Burger Bar

2. Døgnvills Chipotle.

frontPageLanding
Døgnvill Bar & Burger har tre restauranter: På Vulkan og Mathallen i Oslo, og i Stavanger. Chipotleburgeren deres er spinnvill og anbefales på det varmeste.
Foto: Døgnvill

3. Pinerolo Americano.

PineroloAmericano-3
Den nye amerikanske restauranten på Solli Plass har fått fantastiske anmeldelser, og burgeren skuffer ikke. Jeg spiste den i går. Den er enkel, men kjøttet er fantastisk godt og det følger med deilig trøffel pommes frittes.

Foto: Pinerolo Americano

Åpningsfoto: Instagram / @gigihadid

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *